Pályázat közművelődési programok támogatására

A Debreceni Egyetem és Debrecen Megyei Jogú Város Közművelődési Vegyesbizottsága pályázatot hirdet olyan közművelődési programok támogatására, amelyek a Debreceni Egyetem és Debrecen városa szempontjából egyaránt jelentős értékűek és közérdeklődésre tartanak számot.

Olyan pályázók jelentkezését várjuk, akiknek programjában, alkotásaiban az Egyetem közművelődési szervei, öntevékeny csoportjai, az Egyetem polgárai vesznek részt, akiknek alkotása, produkciója vagy programja Debrecenbe vonzza a látogatókat illetve felmutatja a debreceni kulturális értékeket Magyarországon és külföldön.

A pályázati támogatás odaítélésének kiemelt szempontja a magas szakmai nívó és az igényes kivitelezés.

A pályázatot az e célra rendszeresített űrlapon lehet benyújtani a kötelező mellékletekkel a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karán (4032 Debrecen, Nagyerdei krt. 82.). Az odaítélt és átutalt támogatás felhasználásáról a pályázó köteles pénzügyi és szakmai beszámolót készíteni. Annak a pályázónak, aki 2022. december 31-ig nem nyújtotta be beszámolóját a támogatott program megvalósulásáról, annak a Vegyesbizottság nem fogadja esetleges újabb, 2023-ban benyújtott pályázatát.

A felhívás és a pályázati adatlap letölthető a következő web oldalról: www.music.unideb.hu, a magyar nyelvű főoldal „Pályázatok, ösztöndíj lehetőségek” menüpontjáról.

Kérjük a pályázat teljes anyagát kinyomtatva és elektronikus úton is eljuttatni a Zeneművészeti Kar Dékáni Hivatalába a music@music.unideb.hu e-mail címre.
 
 
Benyújtási határidő: 2023. május 31. 14:00 óra

 

Közzététel dátuma
Letölthető dokumentumok

Események

A Nyelvek Európai Napjához kapcsolódva a Debreceni Egyetem idén is színes programokkal csatlakozik az Európai Nyelvi Koktélbár programjaihoz.

Sándor Mihály címzetes egyetemi docens, tudományos főmunkatárs, sporttörténész, újságíró, szakíró, Nívó-és Ezüstgerely-díjas szerző tart előadást a "Labdarúgás elmélete és gyakorlata" szabadon választható kredittárgy keretében.

Military Orders in East-Central and Northern Europe címmel Roman Czaja, a toruń-i Uniwersytet Mikołaja Kopernika tanszékvezető egyetemi tanára, a Debreceni Egyetem díszdoktora tart előadást a Magyar Kutatási Hálózat-Debreceni Egyetem: „Középkori Magyarország és Közép-Európa Hadtörténete” kutatócsoport szervezésében.