Gólokban gazdag vasárnap

U7-es csapatunk a XVI. CBA Prima Gyermek Labdarúgó tornával zárta a hetet.

Takács Tamás gyerekei vasárnap Hajdúnánásra utaztak, hogy a Nagy Norbert Sportközpontban részt vegyenek egy rangos, 16 csapatos tornán. Focistapalántáink a Nyíregyháza, a DVSC LA piros és a HTE gárdáival kerültek egy csoportba. A párharcokat pozitív mérleggel zárták ifjoncaink, két győzelem mellett egy vereséget könyvelhettek el. Mivel körbeverés volt a csoportban, így csapatunk rosszabb gólkülönbséggel miatt a 3. helyen zárt.

A folytatásban két Tisza-parti alakulattal, a vasvárival és az újvárosiakkal találkoztak, mindkét mérkőzést magabiztosan húzták be, így végül a 9. helyen végeztek a tornán.

Eredmények:

DEAC – Nyíregyháza: 6-3

DEAC – HTE: 1-8

DEAC – DVSC LA piros: 7-6

DEAC – Tiszavasvári: 5-1

DEAC – Tiszaújváros: 7-3

DEAC U7 kerete: Kovács Zalán (1), Papp Tamás (3), Szőke András (2), Barna Benjámin (5), Matkó Noel (4), Győrösy Marcell (4), Székely Zétény (3), Pokoraczki Zsombor (3), Varga Gyula (1)

A gyerekek az egész torna során nagy szívvel és lélekkel játszottak, jól alkalmazták az edzéseken tanultakat. A lelkesedésüket jól példázza, hogy hátrányból többször is felálltak. Sajnos gólkülönbséggel csoportunkban a harmadik helyen végeztünk, de így is jó szájízzel zártuk a tornát. Gratulálok a gyerekeknek, büszke vagyok rájuk – nyilatkozta a torna után Takács Tamás.

The post Gólokban gazdag vasárnap appeared first on DEAC.