Fenntarthatósággal kapcsolatos tudásmegosztás

Debreceni Egyetem minden dolgozójának         

Tisztelt Egyetemi Dolgozó!


Az 1083/2006/EK rendelet az Európai Uniós pályázatok esetében, a támogatások alapelveként meghatározza a fenntartható fejlődéssel kapcsolatos tudásmegosztás biztosítását.

A Debreceni Egyetem a tudásmegosztás biztosítását on-line oktatás formájában végzi. Az oktatási anyagok az alábbi linken érhetők el:
https://elearning.unideb.hu/course/view.php?id=24740

Az Egyetemen futó és lezárt pályázatok elszámolhatósága és a vállalt indikátorainak teljesítése érdekében kérem, hogy a honlapon található kitöltési útmutató tanulmányozása után legkésőbb 2022. december 20-ig szíveskedjen megtekinteni az oktatási anyagot. A diasor megtekintését követően a rendszer automatikusan rögzíti, hogy Ön részt vett a tudásmegosztásban.

A tananyaggal és az oktatással kapcsolatos kérdéseikkel Vágó Erzsébetet keressék az 52/512-700/ 74 157 telefonszámon, vagy a vago.erzsebet@fin.unideb.hu e-mail címen.

Debrecen, 2022. november 2.

Üdvözlettel:

Prof. Dr. Bács Zoltán
kancellár

Közzététel dátuma
Letölthető dokumentumok

Események

Muszorgszkij–reminiszcenciák. Rajk Judit – ének, Borbély László – zongora hangversenye.

Idén is megrendezi téli diplomaosztó ünnepségét a Debreceni Egyetem Egészségtudományi Kara.

Több tudományterületet átölelő online szakmai tanácskozást rendez a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Kar Nevelés- és Művelődéstudományi Intézete Oktatás-Informatika-Pedagógia 2023 címmel.