Akadémistákkal találkoznak csapataink szombaton

Nehéz mérkőzések várnak korosztályos együtteseinkre a következő fordulóban.

U16-os csapatunk megtörte a jeget, Kertész Tamás tanítványai a 3. fordulóban a Szeged legyőzésével megszerezték első győzelmüket. A folytatásban nehéz feladat vár fiataljainkra, ugyanis az éllovas Illés Akadémiát fogadják a Sportcampuson. A szombathelyi alakulat szerezte a mezőnyben a legtöbb gólt (20), és csak háromszor tudták bevenni a kapujukat. Mindez mutatja, támadásban és védekezésben hatékonyak, csak fegyelmezett, szervezett játékkal lehet meglepni őket.

Szabó János együttese még nem szerzett pontot az idei sorozatban, az UTE, a Nyíregyháza és a Szolnok is jobbnak bizonyult fiataljainknál. A következő fordulóban az 5. helyen álló Monorral találkoznak srácaink, mely alakulat előző héten az újpestiekkel szemben marad alul. A fiúknak még kell egy kis idő, hogy beleszokjanak az országos bajnokságba, ezért már egy döntetlen eredmény is bravúrnak számítana.

U13-as és U12-es korosztályunk akadémiai szintű csapattal méri össze erejét, Balla Imre és Urbin Péter tanítványai szombaton a Várda otthonában lépnek pályára. Ezek a mérkőzések is nagyban hozzájárulnak a gyerekek fejlődéséhez, trénereink pedig kapnak egy jó visszajelzést, hol is tart csapatuk. Nem számít az eredmény, az a legfontosabb, hogy az edzéseken tanultak visszaköszönjenek a pályán.

A megyei bajnokságban vitézkedő U13-as csapatunk előző héten megszerezte első győzelmét, srácaink 3-0-ra múlták felül a városi rivális Légy Erős együttesét. A következő fordulóban a vereséggel rajtoló Józsa otthonában duplázhatják meg győzelmeik számát Kiss Levente tanítványai.

U16

MLSZ Országos U16 Alap csoport 4. forduló

DEAC – Illés Akadémia

09.24. 10:00      Sportcampus

U14

MLSZ Országos U14 Alap csoport Kelet 4. forduló

DEAC – Monori SE

09.24. 12:00      Sportcampus

U13

MLSZ Országos U13 Észak-Kelet 4. forduló

Várda LA – DEAC

09.24. 12:00      Kisvárda Labdarúgó és Kézilabda Akadémia

U12

MLSZ Országos U12 Észak-Kelet 4. forduló

Várda LA – DEAC

09.24. 10:00            Kisvárda Labdarúgó és Kézilabda Akadémia

U13

Megyei U-13 A csoport 3. forduló

Józsa SE – DASE

09.24. 10:00      Józsai Sportpálya

The post Akadémistákkal találkoznak csapataink szombaton appeared first on DEAC.