yoUDay – aftermovie

2017. november 13. - 14:30 Húszezer néző, sztárfellépők, ezer közreműködő, lézershow és élmény minden mennyiségben – éld át újra a Debreceni Egyetem felejthetetlen tanévnyitó stadionshowját! Elkészült a yoUDay 2017 összefoglaló videója.

Szeptember 27-én ismét megtöltötte a Debreceni Egyetem közössége a Nagyerdei Stadiont, ahol a hallgatók, dolgozók, alumni tagok és a debreceniek közös énekléssel, flashmobbal, koncertekkel és lézershow-val hangolódtak az új szemeszterre. Az második alkalommal megrendezett yoUDay-re állt össze a több mint kétszáz tagú big band, felléptek a Fővárosi Nagycirkusz artistái, az Abrakazabra zenekar, Vastag Csaba és Heinz Biga Gábor. Nyerges Attila és Keresztes Ildikó vezetésével a húszezer vendég együtt énekelte az összetartozás dalát, a Nélküled-et.

Az egyetem kétezer elsőéves hallgatója látványos flashmobbal készült, a DEAC-induló után pedig többszáz fiatal zumbázott együtt a küzdőtéren. A kétórás showműsorban közreműködtek az egyetemi gyakorlóiskolák tanulói és debreceni művészeti csoportok is. Az est két legnagyobb sztárja, a Halott Pénz és a Tankcsapda először játszott a Nagyerdei Stadionban, és ebben az évben is gigantikus lézershow-val zárult a yoUDay.

Jövőre ismét várunk, mert az Debreceni Egyetem napja a Te napod! 
 

Sajtóiroda-TB