Táborok az egyetemi lovardában

2017. május 16. - 12:29 Csaknem 150 gyerek táborozhat idén nyáron a Debreceni Egyetem Lovasakadémiáján. Az iskolai szünetben heti turnusokban fogadják a 6 és 15 év közötti diákokat a Kartács utcai lovardában.

Naponta kétszer lovagolhatnak, elméleti oktatásban részesülnek és a lovak körüli teendőket is megismerhetik a gyerekek a Lovasakadémia nyári táboraiban. Kikapcsolódásként kézműves foglalkozások is szerepelnek a programban, emellett erdei kirándulást tesznek, valamint ellátogatnak a Botanikus Kertbe és a Tudományos Élményközpontba.

Az első turnus közvetlenül a tanév végét követően, június 19-én kezdődik, onnantól egészen augusztus 18-ig várják a lovaglást kedvelő kisiskolásokat, akikkel három oktató és egy segítő tanár foglalkozik majd folyamatosan. A maximális gyereklétszám a táborban hetente 15 fő.

Jelentkezni a lovardában személyesen vagy emailben, a lovasakademia@gmail.com [3] címen lehet. Érdemes időben kitölteni a nyomtatványt, az első három turnusra már csak néhány hely maradt.

 

Sajtóiroda - TH