Mesteredző a Lovasakadémián

2017. március 24. - 08:51 A lovassport nemzetközi és hazai szinten is elismert nagykövete, Dallos Gyula mesteredző, egyetemi lovastanár tart edzőtábort a Debreceni Egyetem Lovasakadémiáján április 8-án és 9-én. Mintegy 20 lovas tanulhat a legjobbtól egyéni és páros edzéseken.

A magyar lovassport örökös bajnoka ad iránymutatást az érdeklődőknek lovaglási felfogásban, szemléletben, valamint segítséget nyújt a szabadtéri versenyszezonra történő felkészülésben is. A speciális edzés díjlovasoknak, díjugratóknak, military lovasoknak és edzőknek egyaránt kivételes lehetőség tudásuk bővítésére, de bárki jelentkezhet, aki érdeklődik a lovaglás iránt.

Az elméleti oktatást követően a gyakorlati edzéseket a Kartács utcai Lovasakadémia fedett lovardájában, jó idő esetén pedig a szabadtéri pályán tartja a magyar sport nemzetközileg elismert nagykövete, előre elkészített beosztás szerint.

A lovasok március 30-áig, csütörtökig jelentkezhetnek emailben, a lovasakademia@gmail.com [3] címen vagy telefonon Boros Sándornál a 06-30/9109-131-es számon. A részvétel feltétele az érvényes lóútlevél és a kötelező oltásokat igazoló – 6 hónapnál nem régebbi – bejegyzések.

Az edzéseken és az elméleti oktatáson nézőként bárki ingyenesen részt vehet. További részletek a Debreceni Lovasakadémia honlapján [4].

 

Sajtóiroda - TH