Változások a DEMEK működésében

A SARS-CoV-2 terjedésével kapcsolatos járványügyi helyzet miatt a Debreceni Egyetemen átmenetileg megváltozik az egyetemi polgárokra érvényes több eljárási rend, így a Debreceni Egyetem Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központjának működése is.

A kialakult helyzetben is biztosítjuk az egyetem dolgozói számára az ingyenesen igénybe vehető, mentálhigiénés konzultációs szolgáltatásunkat, e-mail-es formában. Az anonimitás – a Debreceni Egyetem adatkezelési és adatvédelmi szabályainak megfelelően – továbbra is biztosított. A következő lelki, életvezetési problémák esetén tudnak hozzánk fordulni: családi, párkapcsolati nehézségek, konfliktusos élethelyzetek, alkalmazkodási nehézségek az új helyzetben.

A demek2@unideb.hu e-mail címen fogadjuk a bejelentkezéseket. Kérjük, hogy e-mail-jében írjon részletesen nehézségeiről, hogy a megfelelő segítőhöz tudjuk irányítani. A levelére a továbbiakban képzett szakember fog válaszolni, 3 napon belül.

Súlyos lelki válság, krízishelyzet esetén kérjük, hívja a Lelki Elsősegély Telefonszolgálat (LESZ) éjjel-nappal ingyenesen hívható segélyszámát: 116-123.

Üdvözlettel:
A DEMEK Munkatársai

http://www.lelkiero.unideb.hu/hu/hir/20200316_figyelem-demek-mukodesevel...

Közzététel dátuma: 
2020. március 16.