Változások a betegellátásban a koronavírus-járvány megfékezése kapcsán - DE KK Orvosi Rehabilitáció és Fizikális Medicina Klinika

Szakrendeléseinket március 16-án határozatlan ideig beszüntettük. Az előjegyzett betegeket telefonon kiértesíttettük. Számukra egyelőre új időpontot nem tudunk adni, de jeleztük, hogy ha változás állna be, értesítjük őket.

A Rehabilitációs Klinikán fekvő, halasztott, programozott ellátást kapó betegek hazabocsátásra kerültek, emellett a mozgásszervi vagy kardiológiai betegek további felvételét megszüntettük.

A súlyos agysérültek, stroke betegek korai akut rehabilitációja változatlan formában folytatódik, a hatályos törvények alapján. E rehabilitációs forma elmulasztása a betegek tartós egészségkárosodásához vezethet.

A klinikára való belépéskor az automata mellett végezzenek kézfertőtlenítést a mellékelt oldatokkal. A váróteremben kérjük, egymástól biztonságos – lehetőleg 2, de legalább 1 méter – távolságra foglaljanak helyet. A védőmaszk hordása hasznos, a személyi kézfertőtlenítő alkalmazása kötelező.

Klinikánk az agysérültek halaszthatatlan rehabilitációját, a megfelelő protokollok szerint, változatlan eszközös és humánerőforrás rendelkezésre állása mellett biztosítja.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a Klinikai Központban március 8-tól visszavonásig általános látogatási tilalom van érvényben!

https://klinikaikozpont.unideb.hu/hu/koronavirus-jarvany-idejen-ervenyes-eljarasi-rend-6#

Közzététel dátuma: 
2020. március 26.