Változások a betegellátásban - Kardiológia

Tájékoztató a betegellátás újraindulásáról

A COVID-19 járvány helyzet kedvező változásainak köszönhetően ismét lehetőségünk van a betegek fogadására, beleértve a nem sürgős eseteket is.

Ugyanakkor a biztonság érdekében a járóbeteg-ellátásban az alábbiakban részletezett rendszabályokat be kell tartanunk:

Beteget csak előzetes egyeztetést követően fogadunk. Kérjük, hogy e nélkül ne induljanak el, még akkor sem, hogyha korábban, március 16-a előtt konkrét időpontot kaptak. 

Az előjegyzés korábbi elérhetőségei változatlanul hívhatók:
06 52-411-717/ 54844 mellék
Közvetlenül hívható: 06 52 255-305; 06-52 255-542,
E-mail: elojegyzes@debkard.hu

Azokat a betegeket, akiknek a vizsgálata a járvány helyzet miatt korábban elmaradt, orvosaink igyekeznek telefonon elérni, hogy állapotukról informálódjanak, valamint, hogy az ambuláns vizsgálat időpontját egyeztessék.

Az ambulanciára pontos időpontra (óra, perc) jegyzünk elő és a betegeket is ennek megfelelően engedjük a váróterembe. A felesleges várakozás és az ambulancia előtti zsúfoltság elkerülése érdekében kérjük az időpontok pontos betartását.                                  
A betegek behívása a vizsgálatra nem az érkezés sorrendjében történik!

Az ambulanciák betegváró helyiségei a Klinika alagsorában egyetlen bejáraton keresztül, a park felől közelíthetők meg. Itt szakdolgozónk fogadja a betegeket és röviden, elsősorban lázas állapotra, esetleges fertőző kontaktusra vonatkozóan kikérdezi, testhőmérsékletet mér. A hozzátartozóknak (indokolt esetet leszámítva) a várótermen kívül kell maradniuk. A váróteremben kérjük, egymástól biztonságos – lehetőleg 2, de legalább 1,5 méter – távolságra foglaljanak helyet. A védőmaszk viselése és a személyi kézfertőtlenítő alkalmazása kötelező.

Kérjük Önöket, hogy a klinikára való belépéskor az automata mellett végezzenek kézfertőtlenítést a mellékelt oldatokkal.

https://klinikaikozpont.unideb.hu/node/1462
 

  

Közzététel dátuma: 
2020. június 02.