Tájékoztató a DE Balásházy János Gyakorló Középiskolája és Kollégiuma diákjai és szüleik részére

 

TÁJÉKOZTATÓ
A TANTERMEN KÍVÜLI DIGITÁLIS OKTATÁSRA ÁTÁLLÁSRÓL

 

Kedves Szülők és Diákok!

 

A Kormány 2020. március 13-ai bejelentése alapján 2020. március 16-ától az iskolák az oktatás feladatait tantermen kívüli digitális oktatás formájában folytatják.

Ezzel kapcsolatban az alábbi tájékoztatást adom:

 1. 2020. március 16-ától tantermi oktatás nem lesz, az iskola épületeiben diákok nem tartózkodhatnak. Kérem a szülőket, szíveskedjenek gondoskodni arról, hogy gyermekük – egészségének megőrzése érdekében – kerülje a közösségi rendezvényeket, összejöveteleket, tartózkodjék otthon. A szülők a kollégista tanulóknak a kollégiumban hagyott taneszközeit, személyes tárgyait 2020. március 15-én vasárnap 14.00 és 21.00 óra között vihetik el.

 2. Annak érdekében, hogy a tanuló tanéve érvényes legyen, a digitális oktatásban a részvétele kötelező. Tájékoztatom, hogy ehhez a következő eszközökre lesz szüksége:

  • laptop vagy asztali számítógép,

  • Microsoft Office alkalmazások,

  • szélessávú internet.

 3. A tanulók aktuális feladataikról 2020. március 16-án az osztályfőnököktől kapnak tájékoztatást az e-Kréta rendszerén keresztül. Kérem, hogy a gyermeke előrehaladását ezen a rendszeren keresztül folyamatosan kövesse.

 4. ADebreceniCampusNonprofitKözhasznúKft.vállalja,hogykérésreazebédetamenzás tanulóknak házhoz szállítja Debrecen közigazgatási területén belül. Erről a későbbiekben adunk részletes tájékoztatást.

 5. Az iskolai ügyintézés 2020. március 16-tól elektronikus úton (e-mail) történik.

  Filep Miklós s. k. intézményvezető

 

Közzététel dátuma: 
2020. március 14.