Hírek

Debreceni Egyetem

« Vissza a főoldalra | Váltás normál nézetre | English

Döntetlen a DVSC II. ellen

A Debreceni Egyetem labdarúgói szerdán a Loki második csapatával csaptak össze. Az első félidőben ellenfelünk kétgólos előnyre tett szert, ám a második játékrészben sikerült egyenlítenünk. Szombaton a szintén az NB II-re készülő Békéscsabát látjuk vendégül.

Az NB I/B-ben folytatja a DEAC kézilabdacsapata!

A Magyar Kézilabda Szövetség Szakmai- és Versenybizottsága elfogadta a 2020-2021-es bajnoki idény különböző osztályú bajnoki besorolásait. A közzétett dokumentumból kiderül, a DEAC férfi kézilabdázói a másodosztályban kezdhetik a szezont!

Átadták az új épületszárnyat a Debreceni Jégcsarnokban

Július 7-én ünnepélyes keretek között adták át a DEAC és a DHK jégkorongozóinak új otthonát a Debreceni Jégcsarnok új épületében.

Két felkészülési mérkőzés is lesz a héten

A Debreceni Egyetem futballistái a felkészülés harmadik hetét kezdték meg. Balogh Pál együttese szerdán a DVSC második csapatával, szombaton pedig a Békéscsabával csap össze.

A DEAC gőzerővel készül az augusztus másodikán kezdődő NB II-es bajnokságra. Együttesünk szombaton a Tiszaújvárost fektette két vállra. A 2-1-es győzelem során csapatunk góljait Urbin Péter és Takács Péter szerezte, utóbbi játékos büntetőből vette be az újvárosi kaput.

Dániából érkezett cseh támadóval erősített a DEAC

Az óriás termetű védő, Vojtech Kloz után újabb taggal gyarapodott a cseh légiósok társasága. A friss erő ezúttal a csatársorba érkezett, a 188 centiméter magasra nőtt, 85 kilogramm súlyú Jan Dalecky három dániai légiós évet követően tette át a székhelyét Debrecenbe.

Győzelemmel kezdett a DEAC

A Debreceni Egyetem futballistái szombaton az NB III-ban szereplő Tiszaújváros otthonában léptek pályára. Balogh Pál együttese 2-1-es győzelemmel zárta a mérkőzést, a DEAC góljait Urbin és Takács szerezte.

Az első edzőmeccs következik

A Debreceni Egyetem futballistái két hete kezdték meg a felkészülést a következő idényre. Balogh Pál legénységére szombaton 10.30-tól felkészülési mérkőzés vár Tiszaújvárosban.

A DEAC labdarúgói augusztusban már az NB II-ben állnak rajthoz. Történelmi lesz ez a szezon, hiszen klubunk először szerepelhet az egycsoportos másodosztályban. Együttesünk kerete eddig két labdarúgóval bővült: Takács Péter Dorogról, míg Székely Dávid Füzesgyarmatról érkezett.

Balogh Pál a Reggeli Startban

Balogh Pállal, a DEAC vezetőedzőjével beszélgetett Szombathy Pál műsorvezető a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.

A teljes adás a képre kattintva tekinthető meg:

Az Extraligából érkezik erőcsatár a DEAC-hoz

Kiss Patrik Debrecenben folytatja pályafutását. A 22 éves támadó méreteit és játékstílusát tekintve igazi erőcsatár, aki egy percre sem hagyja nyugton az ellenfél védőit, állandó ostrom alatt tartja a vetélytársak kapuját. Székesfehérvári nevelésű, a tavalyi, félbemaradt szezonban a szlovák Extraligában hokizott.

Ma este DEAC Magazin

A Debreceni Egyetem sportklubjának havonta jelentkező műsora, a DEAC Magazin ma este 20.18-tól ismét látható lesz a Debrecen Televízióban.

A mai adásban az NB II-es bajnokságba jutott labdarúgócsapatról láthatunk egy összeállítást. Szó lesz a célkitűzésről és részletesebben beszél az új vezetőedző, Balogh Pál, akiről egy portréfilmet is láthatunk. Bemutatkozik a pályaedző, Antal Gábor is.

Majdnem végleges a DEAC jégkorongcsapatának kerete, erről Fodor András szakosztályvezető és David Musial vezetőedző beszél.

Oldalak