Hírek

Debreceni Egyetem

« Vissza a főoldalra | Váltás normál nézetre | English

Urbán Viktória: Nem bírnám ki foci nélkül

A DLA-DEAC tizenkilenc éves labdarúgója a kiemelt korosztályos bajnokság gólkirálynői címének várományosa, csapatával pedig a második helyen áll a tabellán.

Urbán Viktória Jászapátin, egy fiúcsapatban kezdett futballozni, mostanra pedig több NB I-es csapat is szívesen látná a soraiban. Addig is az U19-es kiemelt bajnokságban ostromolja az ellenfelek kapuit, jelenleg tizenkilenc mérkőzés alatt huszonhét találatnál jár, s vezeti a góllövőlistát. A DLA-DEAC támadóját kérdeztük a csapatról, a terveiről, illetve a labdarúgáshoz fűződő viszonyáról.

Felemás mérleg

A Debreceni Egyetem kosárlabdacsapata hátrányba került a rájátszásban. Mindkét röplabdacsapatunk győztesen hagyta el a pályát, és kéziseink is két ponttal tértek haza. Labdarúgóink sajnos kiestek az NB II-ből.

Kosárlabda – oda a pályaelőny
Vereséggel kezdte a rájátszást a DEAC kosárlabdacsapata, Kovács Adrián együttese hazai pályán szenvedett 96-81-es vereséget az Alba Fehérvártól. Az első félidő kiegyenlített játéka után összeomlott a hajdúságiak védekezése, így a vendégek sikerével indult a három győzelemig tartó párharc.

DLA-DEAC U19: Tripláztak lányaink Budaörsön

Magabiztos játékkal, végig fölényben futballozva gyűjtötte be a három pontot korosztályos lánycsapatunk vasárnap délután.

Tipikus egygólos meccs volt

A Debreceni Egyetem együttese zsinórban hatodik alkalommal maradt pont nélkül a másodosztályban.

A DEAC futballistái az Ajka együttesét fogadták vasárnap délután a DEAC Sportcampuson. Az utolsó szalmaszálba kapaszkodó együttesünk számára abból a szempontból is fontos volt ez a meccs, hogy ha nem nyer, matematikailag is biztossá válik a kiesése.

DASE U19: Cserejátékos nélküli bravúrgyőzelem Karcagon

Hatalmasat küzdött a DASE regionális bajnokságban szereplő U19-es csapata Karcagon, Köstner Tamás tanítványai két perccel a lefújás előtt szerezték a győzelmet érő találatot.

DASE U17: Hozták a kötelezőt a fiúk

Könnyed győzelem helyett alaposan megizzadtak Karcagon a DASE U17-es legényei, ám végül mindhárom pontot bezsebelték.

A táblázatra nézve nem várt nehéz mérkőzés csapatunkra, ugyanis vasárnap délelőtt a kiesés elől menekülő Karcag otthonában léptek pályára Kozma László tanítványai. Az ilyen mérkőzésre szokták mondani, hogy kötelező a győzelem, de időnként ezek a legnehezebbek, főleg, ha az esélyes csapat megnehezíti saját dolgát.

DEAC U19: Valódi erőfelmérő, tarpai győzelemmel

Elszenvedte második vereségét a bajnokságban a DEAC U19-es együttese, Dobos Attila tanítványai vasárnap délelőtt a Tarpával szemben maradtak alul.

DEAC U17: Magabiztos győzelem a rangadón

A regionális bajnokság 20. fordulójában a Tarpával találkozott Balla Imre együttese, fiataljaink kiváló teljesítményt nyújtva gyűjtötték be a három pontot.

Az ezüstérem szempontjából kiemelten fontos rangadó várt a DEAC U17-es csapatára vasárnap délelőtt. A mieinken kívül még két gárda, a Tarpa és a Loki Focisuli pályázik arra, hogy a dobogó második fokán zárja az idei bajnokságot. Balla Imre tanítványai ezúttal a közvetlen rivális szabolcsiakat fogadták, egy esetleges győzelemmel pedig elléphettek a mieink a tarpaiaktól.

DEAC II: Ismét a végjátékban maradtunk alul

Hiába szerzett hamar vezetést a Kaba ellen második számú felnőttcsapatunk, vendéglátóink a szünet után fordítottak, így sorozatban harmadszor maradtunk pont nélkül.

Katona László együttese ősszel döntetlent játszott kabai riválisával, a felek második szezonbeli találkozóját a mieink a 14., míg a hazaiak a 11. helyről várhatták.

DEAC megye U19: Újra becsapódott a Meteorit

Kozma Lajos tanítványai szombaton délután Kabára látogattak, ahol az őszi vereséget feledtették volna.

Ifistáink októberben 2–1-re maradtak alul, azóta azonban megerősödött a DEAC kerete, a mieink négymeccses veretlenségi sorozattal a hátuk mögött látogattak Kabára. Vendéglátóink a mérkőzés legelejétől kezdve védekező felfogásban játszottak, hiába kereste a Kozma-csapat a rést a pajzson, nem sikerült áttörni rajta.

Oldalak