Programváltozás!

2020. március 10. - 16:15 A kormányzati operatív törzs ajánlását elfogadva a járvány terjedésének megelőzése, a hallgatók és dolgozók egészségi állapotának védelme érdekében több egyetemi rendezvény is elmarad.

A szervezők körlevélben adtak tájékoztatást arról, hogy a 2020. március 13-ára, az 1848/49-es forradalom és szabadságharc 172. évfordulója alkalmából tervezett ünnepi megemlékezést elhalasztották. A munkahelyi kitüntetéseket egy későbbi időpontban szervezett ünnepi esemény keretében vehetik majd át az érintettek.

A biztonság érdekében elmaradnak a hallgatói rendezvények is.

A Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzatának (DEHÖK) elnöksége felfüggesztette valamennyi kulturális- és sport rendezvényét a koronavírus terjedése miatt. A korlátozás a felhívás szerint 2020. március 30-ig tart, meghosszabbításáról később döntenek.

http://dehok.unideb.hu/tajekoztatas-hallgatoi-rendezvenyek-felfuggesztes...

A DEHÖK elnöksége az egyetemmel együttműködő rendezvényszervező vállalkozásokat is arra kérte, hogy szüneteltessék az egyetem hallgatói számára szervezett rendszeres hétköznapi rendezvényeket, például a hétfői Kazánház egyetemi bulit, a szerdai Campus partyt a Hallban, illetve a csütörtöki Klinika bulit.

Sajtóiroda