Hazai röplabda- és focisiker

2021. október 25. - 11:15 A Debreceni Egyetem jégkorongcsapatának hétvégi mérlege egy győzelem és egy vereség. Röplabdázóink és labdarúgóink hazai győzelemmel zártak, míg kéziseink kikaptak a Békés otthonában.

Jégkorong
Pénteken magabiztos, 6-2-es győzelmet aratott hazai pályán a Titánok felett a Debreceni Egyetem jégkorongcsapata, ám vasárnap, a Győr ellen már nem sikerült megismételni ezt a teljesítményt és 5-2-es vereség lett a vége. Utóbbi találkozóról így vélekedett David Musial vezetőedző:

- Próbáltuk a legtöbbet kihozni magunkból, az első két harmad szoros volt, sőt 2-1-nél úgy gondoltam, megnyerhetjük a mérkőzést, de aztán két gólt engedtünk ellenfelünknek egyéni hibákból. Hétfőn pihenőnapot kapnak a srácok, de utána ismét elkezdünk dolgozni, készülünk a következő meccsre, ahol jobbnak kell lennünk – jelentette ki a szakvezető.

Röplabda
A DEAC férfi röplabdázói a Pénzügyőr elleni vereséggel nyitották a 2021/2022-es szezont. Fodor Antal legénysége vasárnap délután a Dunaújvárost látta vendégül. A mérkőzés három szettig tartott, mindhárom nagyon szoros volt, de végül az egyetemisták 3:0-s győzelmet arattak.

- Jól kezdtük a bajnokság hazai szereplését, hiszen 3:0-ra sikerült nyernünk a tehetséges fiatalokból álló Dunaújváros ellen. Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez, és bízom benne, hogy tovább tudjuk javítani a játékunkat– értékelt a találkozó után Fodor Antal vezetőedző.

Kézilabda
Kilencgólos, 34-25-ös vereséget szenvedett a DEAC kézilabdacsapata a Békési FKC otthonában, az NB I/B 6. fordulójában. A mieinknek nem megy ebben a szezonban, pedig a felsőház, vagyis az első öt hely elérése lenne a cél. Jelenleg a nyolcadik pozíciót foglalják el Bíró Imre tanítványai, akik szombaton Salgótarjánba látogatnak.

Labdarúgás
A DEAC futballistái három nyeretlenül megvívott bajnoki után vasárnap a Tiszafüredet látták vendégül. A találkozón egyetlen gól döntött, az 59. percben Spitzmüller István talált be, így lett 1-0 a vége. Sándor Tamás tanítványai fontos győzelmet arattak.

 

További részletek

NyD