Örömtánc az óvodában

2021. május 05. - 12:57 Már több mint 145 ezren látták a Debreceni Egyetem Gyakorló Óvodájának Jerusalema örömtáncát a legnagyobb videómegosztó oldalon. A táncos kihíváshoz a hajdúböszörményi intézmény valamennyi munkatársai örömmel csatlakozott.

Óvodapedagógusok, dajkák, pedagógiai asszisztensek és technikai dolgozók táncolnak a folyosókon, a tornateremben és a csoportszobákban a dél-afrikai Master KG és Nomcembo dalára a Debreceni Egyetem (DE) Gyakorló Óvodájának Jerusalema videójában. Táncukkal örömet és vidámságot szerettek volna csempészni a járványhelyzet okozta feszült hétköznapokba.

- Gyakorló óvodánk szívesen áll a társadalmi összefogások mellé. A videó a pozitív életérzés közvetítésén túl, a közösségünk összetartó erejét is megmutatja – hangsúlyozta a hirek.unideb.hu-nak Balogh Beáta.

A DE Gyakorló Óvodájának igazgatója elmondta: mindenki szorgalmasan tanulta a tánclépéseket. A klip két óra alatt készült el, a kamera mögött egymást váltották az óvoda munkatársai, a videó vágásáért Nagy Péter óvodapedagógus felelt.

Az alkotók április 16-án töltötték fel a klipet a netre, és már több mint 1600 like-ot kaptak.

A DE Gyakorló Óvodájának Jerusalema örömtánca az alábbi linken érhető el.

Sajtóiroda - ÉE