Klinikai tapasztalat és tudományos háttér a lombikbébi kezelések szolgálatában

A gyermektelenséggel küzdő párok jövőre is a Debreceni Egyetem Klinikai Központjában kaphatnak szakmai segítséget, hogy gyermekvállalásuk sikeres legyen - közölte Berényi Ervin a Klinikai Központ elnöke. A Klinikai Központ területén a lombikbébi kezelések már mintegy három évtizede elérhetőek. Az elmúlt 15 évben a Kaáli Intézet által, kiszervezett formában ellátott tevékenységet 2018. januárjától újra a Klinikai Központ látja el az újonnan létrejött asszisztált reprodukciós központ kereteiben, biztosítva az ellátás folyamatosságát. Az érintettek számára a szerződéses háttér változása nem lesz érezhető: a korábbi helyszínen, a megszokott várakozási időkkel, a megfelelő szakmai és infrastrukturális háttérrel jutnak ellátáshoz.
A megújult központ 2018. január 2-án nyitja meg kapuit, azzal a céllal, hogy a páciensek számára a legmagasabb nemzetközi színvonalú ellátást biztosítsa. A meddőség komplex kivizsgálásában, gyógyításában és a mesterséges fogantatás biztosításában kíván élen járni. Az új központ egyedülállóan gyors kivizsgálást biztosít, legyen szó anatómiai, endokrinológiai, immunológiai, hematológiai vagy andrológiai okok tisztázásáról, a társszakmákkal szorosan együttműködve, a Klinikai Központ kimagasló tudományos hátterével. Mindezt a megszokott környezetben, a jól ismert szakemberekkel, a legkorszerűbb technológiai háttér mellett, a legújabb kutatási eredményeket felhasználva, és az innovációt szem előtt tartva.
A lombikeljárások közelmúltban kiszélesített állami támogatása révén az érintettek az új, kedvező feltételeknek megfelelően juthatnak hozzá a meddőségi kezelésekhez és az asszisztált reprodukciós eljárásokhoz.
További információkkal alábbi telefonszámokon várják az érdeklődők hívását: 06-52/255-028, 06-52/255-818, 06-52/255-138

Debrecen, 2017. november 27.
Debreceni Egyetem Sajtóiroda

Közzététel dátuma: 
2017. november 27.