Jön a DEAC-Loki derbi

2020. augusztus 04. - 09:29 Városi rangadót játszik az egyetemi labdarúgócsapat a másodosztályú bajnokságban. A Merkantil Bank Liga második fordulójában a DEAC a tavaly még az első osztályban szereplő DVSC ellen lép pályára augusztus 5-én.

 Nagy az érdeklődés a mérkőzés iránt, hiszen a két együttes csaknem hatvan év után csap össze újra egymással bajnoki mérkőzésen. Az elmúlt hetekben az egyetemi csapat komoly erősítést hajtott végre. Ez meg is látszott az élvonalbeli Mezőkövesd elleni lejátszott felkészülési találkozón, melyen a DEAC szoros meccsen szenvedett 2-1-es vereséget. A bajnokság nyitányán sajnos nem tudott pontot szerezni Soroksár otthonában az egyetemi alakulat, viszont szerdán hazai pályán javíthat.

A második fordulóban az ellenfél az a DVSC lesz, amely nagy meglepetésre kiesett az élvonalból, de jelentősen megerősödve vág neki a másodosztályú bajnokságnak. A Loki célja, hogy visszakerüljön az NB I-be, így izgalmas, fordulatos mérkőzésre van kilátás, melyre várhatóan sok debreceni focidrukker kilátogat majd.

A drukkerek számára fontos információ: a mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatók minden hétköznap 9 és 18 óra között a DEAC Business Irodában (Debrecen, Dóczy József utca 9.), ahol július 23-ától kiválthatók az egész szezonra érvényes DEAC-bérletek is.

A 19 hazai bajnokit és a Magyar Kupa-mérkőzéseket magába foglaló felnőtt bérlet 14 ezer forintba kerül, a diákok, a 65 év felettiek és a Debreceni Egyetem hallgatói 10 ezer, míg az Életmód Klub Tagsággal rendelkezők 7 ezer forintért vásárolhatják meg az állandó belépőket, amelyek a Nagyerdei Stadionban az A2 és A3 szektorokba szólnak.

A DEAC – DVSC találkozót augusztus 5-én, szerdán 17 órától rendezik meg a Nagyerdei Stadionban.

Sajtóiroda - BZ