Megkezdődik a rájátszás

2020. február 20. - 14:15 Véget ért a jégkorongbajnokság középszakasza, hétvégétől már a negyeddöntőben küzdenek a csapatok. Kialakultak a párosítások is, a DEAC a Csíkszeredával került össze.

A jégkorong Erste Liga középszakasza befejeződött, elkészültek a negyeddöntők párosításai. A középszakasz győztese, a Ferencváros a 8. helyen végzett Fehérvári Titánok ellen folytatja szereplését, a második Dunaújváros a 7. Újpestet választotta, a harmadik Brassó pedig a 6. Gyergyói Hokiklub ellen meccsel majd a rájátszásban.

A negyedik DEAC-nak így az egyetlen fennmaradt együttes, a középszakasz 5. helyén végzett Csíkszeredai SC jutott. Pályaelőnnyel vághatunk neki a küzdelmeknek, és már az is ismert, hogy első két mérkőzést hazai környezetben játsszuk: február 23-án, vasárnap 18.30-tól és február 24-én, hétfőn 18 órától (utóbbit az M4 Sport élőben közvetíti). 

A DEAC jégkorongszakosztályának vezetője, Fodor András szerint érdekes párharc jön.

– Debrecenben nehéz nyerni, telt ház előtt játszhatunk és megvan a pályaelőny. Edzőnk, David Musial szeret a csíkiek ellen meccselni, ráadásul mi győztünk először Szeredában, erre is építhetünk – fogalmazott Fodor András.

A párharc négy nyert mérkőzésig tart. Amennyiben szükséges, a sorsdöntő hetedik találkozóra Debrecenben kerül sor.

Jegyek csak elővételben vásárolhatók meg pénteken 15-19 óráig, valamint szombaton 9-14 óráig a Debreceni Jégcsarnokban (Derék u. 33.) található sportboltban.

Az egyetemi hallgatók kedvezményesen, mindössze 500 forintért juthatnak belépőhöz. A bérletek érvényesek a negyeddöntőre is.

NyD