Adj le dupla kalóriát!

2019. november 13. - 11:07 Hozz egy csokit és sportolj ingyen az UniFitben! Jótékonysági gyűjtés indult rászoruló gyerekek számára, melynek keretében egy alkalommal térítésmentesen használhatják a fitnesz részleget azok a hallgatók, akik még nem jártak a centrumban.

Az elmúlt évek sikerei után idén már harmadik alkalommal szervezte meg az akciót az UniFit Fitnes & Gym Center. A jótékonysági gyűjtéshez bárki hozzájárulhat némi édességgel, de különösen számítanak a Debreceni Egyetem azon hallgatóira, akik eddig még nem vették igénybe a termet, hiszen most egyetlen csokiért cserében ingyen próbálhatják ki a fitnesz részleget vagy a csoportos órák egyikét (A TRX, Hot Iron, faschia tréning, lebegő jóga, gerinctorna, Core Training, harcművészet órák csak szabad helyek függvényében látogatható), vagy a falmászó termet. Azon bérletes vendégek között pedig, akik adakoznak, a gyűjtést követően 3 db 1 havi bérletet sorsolnak ki.


A felajánlott édességeket vagy csomagokat az UniFit recepcióján lehet leadni december 5-ig. A Nagyerdei Stadion oldalában található 2600 négyzetméteres centrumban 6 teremben több mint 200 fitneszgép és 23 profi edző várja a tudatos mozgásra vágyó diákokat, egyetemi polgárokat és a város lakosságát egyaránt.

Sajtóiroda-TB