Mozgalmas hétvége jön a stadionnál

2019. szeptember 19. - 15:04 A DEAC NB3-as labdarúgócsapata a Nagyerdei Stadionban játssza szombaton a Csákvár elleni kupamérkőzését. A meccsre a belépés ingyenes, az M4 Sport is közvetíti. A találkozó után kezdődik Zamat fesztivál Hobo + Bill nagykoncertje a Hall-ban, a mérkőzésre a fesztiválozókat is várják.

A DEAC 19 órától fogadja az NB2 egyik élcsapatát, az Aqvital Csákvárt a Nagyerdei Stadionban. Az egyetemi együttes 5 győzelemmel és egy-egy döntetlennel, illetve vereséggel jelenleg a harmadik helyen áll az NB3-as pontvadászatban.

-  A labdarúgók számára nagy megtiszteltetés, hogy a stadionban játszhatnak és az is, hogy a mérkőzést élőben közvetíti az M4 Sport. Azt hiszem, hogy a csapat az idei szereplésével rászolgált erre a nagy figyelemre. Az eredményeknek köszönhetően egyre többen kíváncsiak a DEAC meccseire - mondta a hirek.unideb.hu-nak Pöszmet Tibor,  a DEAC labdarúgó-szakosztályának vezetője.

A mérkőzésre a belépés ingyenes. A nézők a meccs után sem maradnak program nélkül. A Nagyerdei Stadionnál rendezik ugyanis a Zamat fesztivált. Az érdeklődők péntektől vasárnapig megkóstolhatják Debrecen legismertebb éttermeinek gasztronómiai különlegességeit és az ország legízletesebb pálinkáit. A rendezvényen a hagyományos ízek mellett a streed food konyha is főszerepet kap, szombaton pedig pároskolbásztöltő- verseny lesz. A háromnapos rendezvényen népszerű hazai zenekarok és előadók szórakoztatják a közönséget. Szombaton például 30 év után újra együtt lép fel Debrecenben Hobo és Deák Bill Gyula. A koncert este 9-től kezdődik a Hallban. További információk a Zamat fesztiválról a rendezvény weboldalán és a facebookon.

Sajtóiroda