Pályán a futsalosok is

2019. augusztus 23. - 12:52 A DEAC férfi futsalosai hétfőn kezdik el a bajnoki küzdelmeket. Elek Gergő együttese a Veszprém csapatához látogat. A labdarúgók már a hétvégén pályára lépnek. Az NB III-as gárda az újonc hatvaniakat fogadja.

Kondás Elemér együttese a bajnokság eddigi három meccsén hét pontot szerzett. A csapat vasárnap 17 órától a Hatvan gárdája ellen, hazai pályán játszik. Az újonc hatvaniak rajtja sem sikerült rosszul, hiszen nekik hat pontjuk van.

- A Hatvan kétszer is viszonylag nagyarányú győzelmet könyvelhetett el, ami mutatja, hogy a hétvégén sem lesz könnyű dolgunk, az ellenfelünk nem adja ingyen a három pontot. Úgy gondolom, sok gólt hoz majd a mérkőzés, vagyis a szurkolóinknak érdemes lesz újra kilátogatniuk a DEAC pályájára. A rajtunk jól sikerült, szerintem az előző fordulókban olyan teljesítményt nyújtottunk, amit a vezetőség elvár tőlünk. Ezt a szintet szeretnénk tartani, és meg akarjuk őrizni a veretlenségünket a következő hetekben" - nyilatkozta Patócs Richárd, a DEAC játékosa, aki hozzátette, hazai pályán csak a győzelem lehet a cél.

A megye I-ben eddig hibátlan DEAC II. a Berettyóújfaluval méri össze az erejét szombaton 17 órától a Dóczy József utcai stadionban, míg másnap a DASE a Nyíradonyhoz látogat. Utóbbi találkozó szintén 17 órakor kezdődik.

Az átalakuló férfi futsal csapat hétfőn kezdi el a bajnokságot Veszprémben. A DEAC-ban idén több fiatal is bizonyíthat, míg a bakonyiaknál a legnagyobb változást az jelenti, hogy már Frank Tamás a tréner. A vezetőedző szerint nem csupán a hosszú út miatt ígérkezik nehéznek a szezon első tétmeccse.

- Riválisunk keretében több válogatottszintű játékos szerepel. Veszprémben mindig jó hangulat van a csarnokban az ultráknak köszönhetően, kérdés, hogy fiataljaink hogyan tudnak alkalmazkodni ehhez. Sajnos Esztergomi Ádám megsérült az egyik edzőmeccsen, rá nem számíthatunk néhány hétig. Nehéz feladatnak ígérkezik a pontszerzés, de megpróbálunk meglepetést okozni - fogalmazott Elek Gergő.

A találkozó hétfőn 18.30-kor kezdődik. 

Sajtóiroda - CzA