Pont Ott Party: izgalmas várakozás

2019. július 25. - 09:47 Közösen várták a felvételizők a felsőoktatási ponthatárok kihirdetését a Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzat hagyományos Pont Ott Party-ján, június 24-én. A fiatalok egyetemi vezetőkkel beszélgethettek és óriáskivetítőn követték az eredményeket a Red&White Klubban.

Dartsszal és csocsóval töltötték a pontvárás utolsó, izgalmas óráit a Debreceni Egyetemre felvételizők, akik a közös játék mellett az egyetemi élet mindennapjairól is megkérdezhették az intézmény felsőbb éves hallgatóit.
A ponthatárok kihirdetésére váró fiatalok Bács Zoltán kancellárral, Bartha Elek oktatási rektorhelyettessel és Pósánné Rácz Annamária oktatási igazgatóval is beszélgethettek az idei Pont Ott Party-n.

-  Az egyetemi felvételi ponthatárok kihirdetése minden felvételiző számára egy izgalmas és feszült pillanat. Úgy gondolom az ilyen élethelyzeteket könnyebb egy szerető közösségben megélni. Mi azt szerettük volna megmutatni számukra, hogy a Debreceni Egyetemen milyen csapat fogja őket várni, ha sikeresen felvételt nyernek Intézményünkbe – foglalta össze az esemény célját a Bognár István Ádám, a Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzat elnöke.

A jelenlévők óriáskivetítőn tekintették meg a 2019 szeptemberében induló képzések pontjait, majd közös ünnepléssel zárták az estét.

Részleteket a DEHÖK oldalán megjelent cikkben olvashatnak.

Sajtóiroda/ DEHÖK Sajtóiroda