Sportos héttel indul a vizsgaidőszak

2019. május 06. - 09:08 Agytekervényeket felfrissítő programokkal készíti fel a hallgatókat testben és lélekben a következő hetek „megpróbáltatásaira” a Debreceni Egyetem. Kedden indiai jógamester, szerdán pedig extrém sportok várják ingyenesen diákokat.

Hazánkban először rendez Nemzetközi Jóga Napot május 7-én, kedden 10 órakor a DE Sporttudományi Koordinációs Intézete az Ajurvéda Intézettel, a Budapesti Amrita Sher-Gil Cultural Centre-rel és az Indiai Külügyminisztériummal közösen. A rendezvényen Ankita Sood tart ingyenes órát a DESOK-ban.

Május 8-án, szerdán 15 órától pedig az extrém sportok kedvelőinek szervez egyetemi sportnapot az intézmény az Unifit-tel. A rendezvényen többek között olyan programok közül választhatnak a hallgatók, mint a tabata, az SMR, a piloxing, vagy a builder.  A fitness központban kipróbálható sportolási lehetőségek mellett triál- és ügyességi kerékpár pálya is várja a mozogni vágyó fiatalokat. A programokra a sportreg.unideb.hu oldalon lehet regisztrálni május 8-a, szerda 12 óráig. A részvétel itt is ingyenes és akár még testnevelés órát is pótolhatnak vele a hallgatók.

További részletek ide kattintva érhetők el.

Sajtóiroda-TB