Idegenben győznének a kézisek

2017. december 01. - 11:04 A DEAC felnőtt labdarúgói már befejezték a bajnokság őszi szezonját, a kézilabda-, a röplabda-, és a futsalcsapat viszont folytatja a küzdelmeket. A férfi röplabdások és a kézilabdázók is idegenben szeretnének nyerni.

Kézilabda – Kecskeméten szerezne pontot a DEAC

A DEAC NB I/B-s férfi kézilabdacsapata pénteken Kecskemétre látogat. Két hasonló játékerejű együttes összecsapására van kilátás, és a tét sem kicsi, egy idegenbeli pontszerzéssel ugyanis a DEAC akár a tabella első felében is végezhet az őszi fordulókat követően. A bajnoki meccset 19 órától rendezik a kecskeméti Messzi István Sportcsarnokban.

Női röplabda – Visszavágnának a miskolciaknak

Az NB II-es női röplabdacsapat vasárnap 15 órától a Miskolci VSC-MVSI együttesét fogadja a DESOK-ban. Szeptemberben már találkozott a két együttes, akkor a DEAC szoros meccsen, 3-2-re kapott ki Miskolcon. Hazai pályán természetesen győzni szeretnének a lányok, bár a héten keveset edzett a csapat, mivel öt játékos Pécsen, az egyetemi Interregionális Kupán vett részt.

Férfi röplabda – Sümegi bajnoki

A férfi röplabdások is vasárnap játsszák bajnoki mérkőzésüket, a csapat Sümegre utazik. A találkozó 16 órakor kezdődik.

Női kosárlabda – Hazai pályán a női csapat

A női kosarasok hazai közönség előtt lépnek pályára a hétvégén. Szombaton 16 órától a budapesti Kiss Lenke Kosársuli együttesét fogadják a Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziumában.

Női futsal – Idegenben nyernének a lányok

Darányi Antal együttese idegenben lép pályára szombaton, a sereghajtó Békéscsaba otthonában. A lányok a sok szoros vereség és az egy magabiztos siker után, második győzelmüket szeretnék megszerezni. A meccs szombaton 14 órakor kezdődik a békéscsabai Kazinczy Ferenc Általános Iskolában.

DEAC/Sajtóiroda