Kaposváron a Berényi-csapat

2017. november 03. - 10:24 Ismét nehéz ellenfél vár a DEAC férfi kosarasaira, Kaposváron játszanak a debreceniek. A kézilabdázók a listavezetőt fogadják, a futsalosok Dunaújvárosban, az NB III-as focicsapat pedig a fővárosban játssza bajnoki mérkőzését.

Labdarúgás
NB III – Fővárosi ellenfél
A DEAC az előző négy mérkőzésén nem szerzett pontot, legutóbb 3-0-ra kapott ki a listavezető Monortól. Vasárnap az MTK II ellen javíthat a csapat. A mérkőzés 13:30-kor kezdődik Csepelen.

Megye I – Szoboszlón játszik a 3 pontért a DASE

A 7-3-as Hajdúdorog elleni hazai győzelem után, a DASE a Hajdúszoboszlóhoz utazik a megye I. következő fordulójában. Mindkét csapat 16 pontot gyűjtött az eddigi 12 fordulóban. A találkozót szombaton 13:30-tól rendezik a Hajdúszoboszlói Sportpályán.

Megye II – Hazai pályán a listavezető
A DEAC II. a Hajdúszovát együttesét fogadja a megye II. tizenkettedik fordulójában, szombaton 13:30-tól az egyetemi sporttelepen. A debreceniek a múlt héten Földesen nyertek 5-3-ra, jelenleg vezetik a tabellát.

Férfi kosárlabda – Újabb nehéz ellenfél
A tabella harmadik helyén álló Kaposvári KK együtteséhez látogat szombaton a DEAC kosárlabdacsapata. Berényi Sándor együttesének várhatóan nagyon nehéz dolga lesz. A Kaposvár négy győzelemmel kezdte a szezont, első vereségüket az előző héten szenvedték el a Szombathely otthonában. A Kaposvár-DEAC meccs 18 órakor kezdődik.

– A héten kielemeztük a játékukat, megpróbálunk a lehető legjobban felkészülni belőlük. Védekezésben és lepattanózásban még mindig rengeteget kell javulnunk, a Kaposvár az a csapat, aki minden apró megingásunkat könyörtelenül kihasználja. Bár voltak kisebb betegségek és sérülések, várhatóan ugyanazzal a kerettel lépünk pályára, mint az elmúlt héten –nyilatkozta a debreceniek edzője, Berényi Sándor.

Női kosárlabda – Nyíregyházán a női csapat
A női kosárlabdacsapat a Nyíregyházi Kosársuli ellen játszik idegenben, szombaton 17 órától.

Kézilabda – A bajnokesélyes jön Debrecenbe
Az NB I/B következő fordulójában, november 4-én, szombaton a listavezető látogat a DESOK-ba. A Békés-Drén KC a bajnokság első számú favoritja, eddig mind a 6 mérkőzését megnyerte, a DEAC jelenleg a negyedik. A meccs 18 órakor kezdődik.

Férfi röplabda – A MÁV Előre következik

A DEAC férfi röplabdacsapata november 5-én, vasárnap Székesfehérváron játszik a MÁV Előre együttese ellen. Az NB I-es mérkőzés 16 órakor kezdődik.

Futsal – Dunaújvárosban a futsalosok 

A Debreceni Egyetem Atlétikai Clubjának futsalcsapata a jelenlegi harmadik, Dunaferr együtteséhez utazik az NB I 6. fordulójában. A DEAC a megszerzett 6 pontjával a nyolcadik helyen áll a tabellán. A meccs hétfőn 19 órakor kezdődik a Dunaújvárosi Sportcsarnokban.

DEAC/Sajtóiroda