yoUDay: Az Egyetem napja, a Te napod!

2017. szeptember 04. - 16:27 Folytatva a tavalyi kezdeményezést, idén is országosan egyedülálló stadionshow-val ünnepli meg az új tanév kezdetét a Debreceni Egyetem szeptember 27-én a Nagyerdei Stadionban.

- Tavaly megtöltötték az egyetemi polgárok a stadiont, és bízunk abban, hogy ez ebben az évben sem lesz másként. Az elsőéves gólyák, a felsőbb éves hallgatók, egyetemi oktatók, dolgozók, valamint az alumni tagok egyaránt érezhetik, hogy mit jelent a régió egyik legnagyobb közösségéhez tartozni – mondta az unideb.hu portálnak Rőfi Mónika.

A Debreceni Egyetem Rendezvénykoordinációs és Alumni Központjának vezetője kiemelte: az intézmény vezetése az esemény napján 16 órától oktatási szünetet rendelt el, így a programokról – tanulmányi elfoglaltság miatt – senki sem marad majd le.

A hallgatói programok már korábban megkezdődnek: 11 órától főzőversenyre, 14 órától pedig – a Nagyerdei Víztorony színpadán – tehetségkutatóra invitálják a vállalkozó kedvűeket a szervezők. Mindkét rendezvényre a http://regisztracio.unideb.hu/ oldalon lehet jelentkezni szeptember 18-án délig.

Az esti programban most sem marad el a lézershow, fellép az Animal Cannibals, a Halott Pénz, Keresztes Ildikó, Vastag Csaba és Heincz Gábor Biga is, és itt lesz a Nagyerdei Stadionban első alkalommal fellépő Tankcsapda is.

Az esti stadionshow-ra korlátozottan még vásárolhatók belépők a https://youday.hu/ticket/ oldalon.

Sajtóiroda - BZs

Dokumentumok: