Itthon javíthatnak a DEAC focistái

2017. szeptember 01. - 12:39 Jól játszottak, de nem jutottak tovább a Debreceni Egyetem kosarasai a 3X3-as World Tour Masters-en, így a főversenyen már nem léphetnek pályára. A labdarúgókra viszont újabb forduló vár a hétvégén.

A World Tour Masters utolsó kvalifikációs versenyén hat csapat küzdött meg a kiadó két szabadkártyáért. A B-csoportban beugróként szerepelt a Pék Dávid, Varga Ádám, Bak Márton és Jávor Barna alkotta debreceni csapat. Gyakorlatilag egy nappal a verseny előtt tudták meg, hogy indulhatnak a versenyen, ennek ellenére nem vallottak szégyent a 3×3-as szakágra specializálódott mezőnyben.

World Tour Masters selejtező eredményei:

Aachen (GER) – Debrecen (HUN)  21 – 8
Zaporizhzhya (UKR) – Debrecen (HUN) 21 – 15

 

Labdarúgás – Hazai pályán a DEAC

Hazai környezetben javíthat a DEAC és a DASE a hétvégén, míg a DEAC II. Hajdúszováton folytatja a megyei másodosztály küzdelmeit. A DEAC hazai pályán, a Gyöngyös csapatát fogadja az NB III harmadik fordulójában szeptember 2 -án, szombaton 17.30-tól a Dóczy József utcai sporttelepen.

A DASE is otthon játszik a Kabai Meteorit ellen a megye I hétvégi fordulójában, szeptember 3 -án, vasárnap 15.30-kor. A DEAC II vasárnap 15.30-kor lép pályára Hajdúszováton.

 

DEAC/Sajtóiroda