Futball homokon és füvön

2017. augusztus 07. - 13:49 A Nemzeti Strandlabdarúgó Liga döntőjében, Siófokon szerepelt a hétvégén a DEAC U19-es csapata, a fiatalok végül negyedikek lettek. A DASE labdarúgói közben itthon játszottak a Magyar Kupa első fordulójában.

Az ország négy legjobb utánpótláscsapata részvételével rendezték meg a strandlabdarúgó Final Four-t Siófokon augusztus első hétvégéjén. A DEAC többségében 2000-es születésű, azaz 17 éves fiatalokból álló együttese a negyedik helyet szerezte meg az U19-esek mezőnyében. A sajátos versenykiírás miatt az egyetemi klub felnőtt csapatában szereplő U19-es játékosok nem léphettek pályára.

 

Magyar Kupa – tizenegyesek döntöttek

A Hajdúdorog SE alakulatát látta vendégül a DASE a Magyar Kupa első fordulójában vasárnap délután. A rendes játékidő 2-2-es döntetlennel zárult a Dóczy József utcai sporttelepen, a büntetőpárbajt végül a vendégek nyerték.

Az egyetemi együttes a hétvégén a bajnokság első fordulójában javíthat, augusztus 12-én, szombaton 17.30-tól az egyik legerősebb ellenfél, a HTE otthonában, Hajdúböszörményben küzdenek a pontokért.

DASE – Hajdúdorog SE  6-7

 

DEAC/Sajtóiroda