Köss ki nálunk!

2017. június 07. - 15:38 Látványos videóval népszerűsíti új szakirányú továbbképzését a Debreceni Egyetem Egészségügyi Kara. Az életvezetés koordinátor – vagy ahogy másképpen nevezik, a navigátor szak – szeptembertől indul Nyíregyházán.

Az életvezetés koordinátorok olyan szakemberek, akik segítséget nyújtanak az 50 év feletti generációnak felkészülni a nyugdíjra, az aktív idős korra, és megoldást kínálnak a nyugdíjasoknak problémáikra. Az Egészségügyi Kar két féléves levelezős képzésére bármely tudományterületen szerzett alapképzéssel és szakképzettséggel lehet jelentkezni.

A nyíregyházi kar kitűnő oktatási és tudományos háttérrel rendelkezik, melynek infrastrukturális feltételei és oktatói gárdája európai színvonalú képzést biztosít azoknak, akik továbbtanulásuk helyszínéül választják. A gyakorlatorientált programok során a hallgatókat a legkorszerűbb eszközökkel felszerelt ápolói, védőnői, szülésznői és mentőtiszti demonstrációs szaktantermekben készítik fel az általuk választott hivatásra. Újdonság, hogy 2017 szeptemberétől ápolás mesterképzésen belül már a specializációk is megjelennek: közösségi, geriátriai (idősgyógyászat), sürgősségi, intenzív, aneszteziológiai és perioperatív szakápoló képzések közül választhatnak a jelentkezők.

Az egyetem Multimédia Kompetencia Központja és Sajtóirodája kedvcsináló videót is készített azoknak, akik még bizonytalanok döntésükben.

Sajtóiroda-TB