Téged is vár az „Egyetem tér”

2017. május 15. - 15:55 Idén is lehetőséget kapnak a Debreceni Egyetem karai, intézetei, tanszékei és öntevékeny csoportjai, hogy bemutatkozzanak július 19-23. között a Campus Fesztiválon az Egyetem téren.

A szervezők célja változatlan: az egyetem sokszínűségét, képzési kínálatát, elért eredményeit szeretnék megjeleníteni – csakúgy, mint a Kutatók Éjszakáján. Annyi különbséggel, hogy a Campus Fesztivál Egyetem téri programjai elsősorban a középiskolás és egyetemista korosztályt szólítják meg.

A Tudományos Igazgatóság pályázatot írt ki az egyetem kutatóinak, oktatóinak és hallgatóinak megjelenésére számítva, hogy saját programjaikkal jelentkezzenek a fesztiválra. A pályázók közül előnyt élvez, aki a fesztivál valamennyi, vagyis mind a 4 napján szeretne kitelepülni az Egyetem térre.

A jelentkezéshez a https://www.unideb.hu/hu/node/2694/ oldalon található űrlapot kell kitölteni, és május 31-ig eljuttatni a Tudományos Igazgatóságra. A beérkezett igényeket szakmai zsűri értékeli, majd június 14-ig valamennyi jelentkező értesítést kap pályázatának eredményéről.

A helyszínen az egyetem biztosítja a standot, a padokat, a színpadot, a hangtechnikát és az önkénteseket, a közönség szórakoztatásáról azonban a nyertes pályázóknak kell gondoskodnia.
 
Bővebb információt levélben a tudig@unideb.hu email címen lehet kérni.

Sajtóiroda - BZs