Kosárlabda: kezdődik a rájátszás

2017. április 07. - 10:39 A DEAC női és férfi kosarasaira is a rájátszás vár, a Kamilla Gyógyfürdő csapata már most pénteken találkozik az MTK-val, a lányok a jövő héten játszanak. A DEAC férfi futsalosai szokatlan időpontban, szintén pénteken lépnek pályára.
Kosárlabda
 
Lezárult a kosárlabda NB1/B keleti csoportjának alapszakasza. Az utolsó fordulóban dőlt el, hogy a DEAC Kamilla Gyógyfürdő első kiemeltként várhatja a rájátszást. Berényi Sándor együttese a nyugati negyedik helyezett MTK-val vív két győzelemig tartó párharcot, melynek tétje az elődöntőbe jutás. Az első találkozóra pénteken 19 órától kerül sor az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban.
 
 
- Nehéz párharcra számítok, de célunk egyértelműen a továbbjutás – mondta Berényi Sándor vezetőedző.
 
A lányok a negyedik helyen zárták az alapszakaszt, amivel a tavalyi évhez hasonlóan most is sikerült kiharcolniuk a felsőházi rájátszást. Az első körben a nyugati csoportot megnyerő TFSE lesz az ellenfél a két győzelemig tartó párharcban, a két csapat április 13-án játszik egymással Budapesten, a visszavágó április 21-én lesz Debrecenben.
 
Futsal
 
Húsz veretlen meccs után kapott ki a DEAC hétfő este a Csengertől hazai pályán úgy, hogy a cívisvárosiaknak ötgólos hátrányból kellett felkapaszkodniuk, ezzel beállítva a 4-6-os végeredményt. Április 7-én, pénteken a csapat Gödöllőre utazik. A találkozó 19 órakor kezdődik a Szent István Egyetem Sportcsarnokban.
 
A DEAC női csapata legközelebb az Airnergy vendégeként játszik április 12-én, szerdán Budapesten, az Építők Sportcsarnokban 20 órától.
 
Labdarúgás
 
A DEAC focistái a hétvégén a Hosszúpályi SE csapatát fogadják otthonukban, a meccs szombaton délután fél 4-kor kezdődik. A DASE viszont utazni kényszerül, a gárda ezúttal Hajdúnánásra látogat a vasárnap fél 4-kor kezdődő mérkőzésre.
 
Kézilabda
 
A tabella első helyét magabiztosan birtokló kézilabdások vasárnap a Balmazújváros KK U23-mal küzdenek meg a Kőnig Rendezvényközpontban 18 órától.
 
DEAC/Sajtóiroda