Ismét fontos meccs vár a DEAC kosarasaira

2017. március 10. - 12:06 A DEAC Kamilla Gyógyfürdő Egerbe látogat, amennyiben nyernek, akár a tabella első helyére is kerülhetnek. A DEAC női futsalcsapata idegenbeli meccsel kezd az alsóházi play-offban.
Kosárlabda
 
Nagy tétje van a DEAC Kamilla Gyógyfürdő következő mérkőzésének, amelyet az Eger ellen vívnak szombaton idegenben. Az EKE Eger KOK együttese jelenleg a kilencedik helyen áll a bajnokságban, a debreceniek pedig zsinórban tíz győztes meccset tudhatnak maguk mögött. Ha a hajdúságiaknak most is nyernek, akkor átvehetik a vezetést a bajnokságban. A DEAC-ot ezen felül a visszavágás vágya is motiválhatja, decemberben ugyanis kikaptak a hevesi gárdától. 
 
 
A DEAC női kosarasai ezúttal Budapestre utaznak a Vasas Akadémia otthonába. A debreceniek a legutóbbi, MTK elleni győzelmükkel egy karnyújtásnyira kerültek a felsőházi rájátszást érő negyedik hely megszerzésétől, így várható, hogy vasárnap mindent megtesznek azért, hogy nyerjenek.
 
Labdarúgás
 
Mind a DEAC, mind a DASE csapatai hazai pályán játszanak a hétvégén. Előbbiek szombaton 14:30-kor csapnak össze a hajdúdorogiakkal, míg utóbbiak vasárnap találkoznak a Berettyóújfalu focistáival, szintén 14:30-tól.
 
Futsal
 
Idegenbeli meccsel kezd a DEAC női NB1-es futsalcsapata a 2016/2017-es szezon alsóházi play-offjában. Vasárnap este a Göcsej otthonában lesz az első mérkőzésük, utána várhatóan március 18-án az Airnergy-t fogadják, majd egy hétre rá a Győrt. A következő körben a visszavágókat rendezik.
 
Kézilabda
 
A tabella első helyén álló DEAC vasárnap a Kisvárdai KC otthonába látogat. A meccs 16 órakor kezdődik, a helyszín a kisvárdai Városi Sportcsarnok.
 
Röplabda
 
Az alsóházi rájátszás első tornáját Sümegen rendezik a hétvégén. Szombaton játszik a DEAC, a Sümeg, valamint a PEAC, és mindhárom csapat két-két alkalommal lép a pályára.
 
DEAC/Sajtóiroda