Táncold ki a feszültséget!

2017. március 08. - 11:20 Diszkófények, latin ritmusok – bulizva maradnak fittek a Debreceni Egyetem hallgatói és dolgozói. Egy tűt sem lehetett leejteni a DESOK-ban a kedd esti első ingyenes zumba órán.

Minden várakozást felülmúlt a Debreceni Egyetem diákjainak meghirdetett tánctréning. A Sporttudományi Koordinációs Intézet testnevelés óra keretében is felvehető edzésén – a 21 órás kezdési időpont ellenére – több százan vettek részt, a zumba jellegéből adódóan főként lányok.

Az alakformáló tánctréning segít a fittség megőrzésében amellett, hogy közben szórakoztat, felszabadítja a latin életérzést. Lehet valaki fiatal vagy idősebb, kezdő vagy profi, itt nem a tánctudás a lényeg, hanem a felszabadult mozgás. A hangulatot pedig uv- és diszkófények fokozzák. A kedd esti órákon a részvétel DEKa kártya felmutatásával minden hallgatónak ingyenes.

Csakúgy, mint a dolgozóknak, akiknek szerda esténként tartanak alakformáló tréninget a Sporttudományi Oktatóközpontban. Ezen az edzésen sincs szükség táncpartnerre, vagy bonyolult koreográfiák betanulására, csak pozitív hozzáállásra. Első alkalommal március 8-án, azaz ma 21 órától várják a sportolni és szórakozni vágyó egyetemi dolgozókat.

Sajtóiroda-TB