Sportolnál, és van DEKa kártyád?

2017. február 23. - 12:35 Újfajta mozgásformákat: alakformáló tánctréninget és zumba edzéseket indít az intézmény dolgozóinak és hallgatóinak a Debreceni Egyetem Sporttudományi Koordinációs Intézete.

Az alakformáló tánctréning segít a fittség megőrzésében amellett, hogy közben szórakoztat, felszabadítja a latin életérzést. Lehet valaki fiatal vagy idősebb, kezdő vagy profi, itt nem a tánctudás a lényeg, hanem a felszabadult mozgás. Az órán való részvételhez nincs szükség táncos múltra vagy hosszú, bonyolult koreográfiák betanulására, de még táncpartnerre sem, mindössze pozitív hozzáállásra.

Az alakformáló tréninget szerdánként 21 órától tartják a Sporttudományi Oktatóközpontban, első alkalommal március 8-án várják a sportolni és szórakozni vágyó egyetemi dolgozókat. A részvétel DEKa kártya felmutatásával ingyenes.
A hallgatóknak zumba edzést indít a Sporttudományi Koordinációs Intézet, ami testnevelés óra keretében is felvehető. Az első zumba óra március 7-én, kedden 21 órakor kezdődik szintén a DESOK-ban, a részvételnek itt is feltétele az egyetemi kártya.

Sajtóiroda