Győzni mennek a kosarasok

2017. február 03. - 12:13 Az Óbudai Kaszások ellen is győzni szeretnének a DEAC férfi kosarasai, de a fővárosiak pozitív hazai mérlege óvatosságra ad okot. Pályára lépnek a futsalosok is, valamint a legjobb négybe jutásért játszik az Országos Bridzs Csapatbajnokságban a DEAC csapata.
A bombaformában lévő DEAC Kamilla Gyógyfürdő együttese szombaton az Óbudai Kaszások otthonába látogat. A cél a győzelem, ami papíron nem jelenthet gondot a debreceni gárdának, de nem szabad elbízniuk magukat.
 
- Elemeztük az Óbuda játékát, de úgy gondolom, hogy nekünk elsősorban arra kell törekednünk, hogy a saját játékunkat játsszuk. Ugyanakkor nem szabad lebecsülnünk őket, hiszen otthon eddig mindenkinek méltó ellenfelei voltak. A legfontosabb a győzelem, de természetesen szeretnénk az elmúlt mérkőzésekhez hasonló lendületes játékkal előrukkolni – vélekedett a hétvégi riválisról Szabó Miklós.
 
 
Jahmal Jones betegség, Lajsz Gergely családi okok, Erdei Ádám pedig sérülés miatt nem áll Berényi Sándor rendelkezésére, de várhatóan előbbi kettő pályára léphet szombaton. 
 
A DEAC női kosarasai is útra kelnek, őket a fővárosi MAFC várja péntek este fél 7-től.
 
A DEAC férfi futsalosai megyei összecsapásra készülnek. A hazai pályán megrendezendő mérkőzésen az MVFC Berettyóújfalu II-es csapata lesz az ellenfél hétfő este 6 órától.
 
A női futsalosokra hosszú utazás vár, ők ugyanis szombaton Zalaegerszegre látogatnak a Göcsej SK Sport 36 otthonába, a találkozó 17 órakor kezdődik.
 
Hétvégén a legjobb négybe kerülésért játszik az Országos Bridzs Csapatbajnokságban a DEAC csapata, amely novemberben veretlenül került az elődöntőbe. A mérkőzést február 5-én Budapesten rendezik.
 
DEAC/Sajtóiroda