SZÓLJ BELE - ‎névszavazás indul!

2017. január 24. - 17:21 Döntsük el közösen, hogy mi legyen a neve a 2017 őszén a Nagyerdei Stadionban a HALL és a SET Központ szomszédságában megnyíló egyetemi fitneszközpontnak!

December végén a leendő konditerem színéről kérdezték meg az egyetemi polgárokat, ezúttal pedig az új létesítmény nevét választhatják ki a szavazók.

A Nagyerdei Stadionban várhatóan 2017 őszére készül a 3300 négyzetméter alapterületű fitneszcentrum. A HALL-lal átellenben, a stadion déli oldalán, a ködszínháznál várja majd a vendégeket az ultrarmodern sport-közösségi tér.

A létesítményben a szülőket és a gyermekes családokat gyerekjátszóházzal, gyermektornával, a sportolókat a szokásos fitnesz szolgáltatásokon kívül falmászással, boulderrel, pingpong teremmel, fallabdával és küzdősport teremmel is várják majd. 

A decemberi színszavazáson kompromisszumos megoldás született: az edzőterem központi terei pirosban és antracitszürkében várják majd a vendégeket, a wellness és a női fitneszrészleg pedig capuccino-zöld színt kap. Neve viszont csak egy lehet. A Facebookon meghirdetett szavazás résztvevői a következő nevek közül választhatnak: Stadion Fitnesz, Fitnesz HALL, Stadium Fitness, Egyetem Fitnesz, DE Fitnesz Központ, UD Gym, UD Fitness.

Szavazni január 28-án éjfélig‎ lehet az alábbi linken:
https://apps.facebook.com/my-polls/form/szolj-bele-nevszavazas-indul

Sajtóiroda