Hajdúsámson is segíti a Gyermekklinikát

2017. január 17. - 16:39 Jótékonysági koncert bevételét ajánlotta fel Hajdúsámson önkormányzata a Debreceni Egyetem Gyermekgyógyászati Klinikájának. A szerdán átadott adományból a klinika kórtermeit korszerűsítik.

A városban tavaly decemberben első alkalommal, de hagyományteremtő szándékkal rendeztek jótékonysági koncertet. Az összegyűlt százhúszezer forintot Antal Szabolcs, Hajdúsámson polgármestere adta át szerdán Balla Györgynek, a Gyermekgyógyászati Klinika igazgatójának, aki követendő példának nevezte a kezdeményezést. A felajánlott összeget az intézet Gyermekeinkért Alapítványa a kórtermek korszerűsítésére fordítja majd.

Antal Szabolcs polgármester az átadón elmondta: a település vezetői azért döntöttek a Gyermekklinika támogatása mellett, mert a gyermek a legféltettebb kincs, így ott lesz legjobb helye az adománynak, ahol a legkisebbeket gyógyítják. A jótékonysági esten résztvevő Melódia Ifjúsági Zenekar tagjai a felajánlást azzal egészítik ki, hogy hamarosan egy koncerttel szeretnék megszépíteni a gyerekek klinikán töltött napjait.

Sajtóiroda-MM