yoUDay start

2016. szeptember 07. - 12:17 Online már lehet jegyet foglalni és vásárolni a Debreceni Egyetem első nagyszabású tanévnyitó stadionshowjára.

Az intézmény szeptember 28-án első alkalommal rendezi meg a yoUDay-t hallgatói, dolgozói, a gyakorló iskolák diákjai, az alumni közösség tagjai és minden érdeklődő számára a Nagyerdei Stadionban. A gigantikus tanévindító műsorban a több száz egyetemi hallgató és dolgozó mellett fellép Rúzsa Magdi, a Kowalsky meg a Vega, Vastag Csaba, Charlie, Tóth Vera és az Abrakazabra.

 

A látványos és zenés rendezvényre húszezer látogatót várnak a szervezők. Az egyetemi dolgozóknak ingyenes, és minden dolgozó további négy vendéget regisztrálhat a rendezvényre kedvezményes áron, résztvevőnként 500 forintért. Egyébként 3900 forintért lehet belépőjegyet váltani az eseményre.

Jegyek a Nagyerdei Stadion weboldalán keresztül már igényelhetők. Az egyetemi polgárok a yoUDay logójára kattintva, majd az hálózati azonosítójukat megadva foglalhatnak jegyet a rendszer által felajánlott szektorokban, míg a külsős látogatók Facebook, Twitter vagy Google+ bejelentkezésen keresztül. Aki az interneten választja ki az ülőhelyeket, annak csak online van lehetősége fizetni.

Személyesen vagy készpénzben szeptember 12-étől lehet tiketteket vásárolni a Nagyerdei Stadion oldalában található DVSC shopban, valamint az egyetem főépületében található Campus Pont jegyirodában. Szeptember 19-től pedig mobil értékesítési pultok működnek majd az intézmény valamennyi debreceni campusán.

 

yoUDay – az egyetem napja, a Te napod! Ünnepeljünk a Debreceni Egyetemmel!

 

A rendezvényről bővebb információ ide kattintva érhető el. 

 

Sajóiroda-TB