Válságkezelés a koronavírus időszakában

2020. november 23. 10:00 A Mérnöki és Üzletfejlesztési Innovációs Intézet (MÜZLI) mesteroktatója, Lencsés Gergő tart online előadást 2020. november 23-án 10 órától a Debreceni Egyetemen.

A Mérnöki és Üzletfejlesztési Innovációs Intézet (MÜZLI) mesteroktatója, Lencsés Gergő a General Electric (GE) globális értéklánc vezetőjeként felel az ipari óriás energetikai üzletágához tartozó, a világon található összes gyárának működéséért, egyben több tízezer ember munkájáért.

Mesteroktatónk 2020 folyamán jelentős szerepet vállalt abban, hogy a világcég termelése a koronavírus járvány okozta kihívások mellett is folyamatos maradt. Előadásán ezeken a tapasztalatokon keresztül mutatja be, milyen vezetői döntések, műszaki és üzleti megoldások vezetnek egy krízishelyzet kezeléséhez. Az előadásra ellátogatók gyakorlati példákon keresztül ismerhetik meg a globalizált gazdaság és a műszaki fejlődés mélyebb gyakorlati összefüggéseit, valamint azt, hogyan reagál egy szervezet egy meghatározó válsághelyzetre.

Az előadás nyilvános, de regisztrációhoz kötött, regisztrálni az info@muzli.unideb.hu e-mailcímen lehet.