Mikulás nap

2019. december 06. 17:30 A Debreceni Egyetem Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központja a Lelkierő Egyesülettel közösen rendezi meg a Mikulás Napot az egyetemi dolgozók gyermekei részére a Debreceni Egyetemen.

Várjuk közösen a Mikulást 2019. december 6-án (pénteken) 15:30 órakor és 17:30 órakor a Debreceni Egyetem Főépületének Aulájában! A Mikulás Napra azokat a dolgozókat és 2-10 év közötti saját gyermekeiket várjuk, akik előzetesen regisztrálnak az alábbi felületre, a regisztráció a keret elérésekor lezárásra kerül. A regisztrációról nincs visszajelzés, akinek sikerül az regisztrált, és várjuk szeretettel!

A rendezvényen hivatalos fotós fogja készíteni a gyermekekről a fényképeket, ezért önálló fotózásra nincs lehetőség. A képeket később meg lehet tekinteni az egyetemi honlapon.

Kérjük, hogy minden dolgozó csak a saját gyermekét regisztrálja név szerint a felületen.

A csomagok a gyermekek neve szerint kerülnek kiosztásra, ezért fontos, hogy a gyermekeket név és kor szerint pontosan regisztrálják a felületen.

További információ: Darabosné Bíró Virág kolléganőnél a 70/316-5426 telefonszámon kérhető.

Az eseményen történő részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztrációra kizárólag a https://regisztracio.unideb.hu oldalon van lehetőség.