Mikulás Nap az egyetemen

2018. december 08. 15:00 A Debreceni Egyetem Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központja a Lelkierő Egyesülettel közösen idén is megrendezi a Mikulás Napot az egyetemi dolgozók gyermekei részére.

Időpont: 2018. december 8. szombat 15 óra és 17 óra
Helyszín: Debreceni Egyetem Főépület, Aula (Debrecen, Egyetem tér 1.)

A Mikulás Napra azokat a dolgozókat és 2-10 év közötti gyermekeiket várják a szervezők, akik előzetesen regisztrálnak a https://portal.unideb.hu/hu/mikulas-nap felületen. Az Aula befogadóképessége 500 fő, ezért a jelentkezés sorrendben történik, illetve a keret elérésekor lezárul.

A rendezvényen hivatalos fotós fogja készíteni a gyermekekről a fényképeket, ezért önálló fotózásra nincs lehetőség. A képeket később meg lehet tekinteni az egyetemi honlapon.

Kérjük, hogy minden dolgozó csak a saját gyermekét regisztrálja név szerint a felületen.

A csomagokat a regisztráció szerint adják át a gyermekek részére, ezért fontos, hogy jelentkezéskor a pontos adatok kerüljenek a regisztrációs felületre. A szervezők kérnek minden szülőt és hozzátartozót, hogy a gyermeket egy szülő/hozzátartozó kísérje az Aulába a hely telítettsége miatt, a többiek várakozzanak az Aulán kívül található Kerengőben.

További információ: Darabosné Bíró Virág 70/316-5426