Press

University of Debrecen

« Vissza a főoldalra | Váltás normál nézetre | Magyar

Press

University of Debrecen

News

Elkelt az ötödik légióshely is: Ivan Aska a DEAC-é!

Újabb külföldi játékos kötelezte el magát a DEAC férfi kosárlabdacsapatához 2021-22-es idényre: a 201 centiméter magas, elsősorban négyes poszton bevethető amerikai Ivan Aska a macedón szuperligából érkezik a cívisvárosba.

Sándor Bence és Szabó Kornél a DEAC negyedik bekkpárja

A DEAC jégkorongcsapatának első jeges edzése során vált véglegessé, hogy a debreceni utánpótlás két sokra hivatott sportolója, Sándor Bence és Szabó Kornél meghívást kapott a felnőttcsapat keretébe. Mindketten a Debreceni HK saját nevelésű játékosai, akik az elmúlt néhány szezonban komoly szerepet játszottak ifi és a junior csapataink sikereiben.

Sándor Bence számára nem ismeretlen az új szerepkör, hiszen a tavalyi idényben többször is játéklehetőséghez jutott és szépen megállta a helyét a felnőttek között. Bence így emlékszik vissza a kezdetekre:

A legkisebb is számít

Kovács Krisztián és Gyurina János vezetésével hétfőn először edzett az U7-es korosztály, a szakemberek továbbra is szeretettel várják a labdarúgás iránt érdeklődő gyermekeket. 

Az egyik kiskereskedelmi üzletlánc címben feltüntetett szlogenje a DEAC filozófiájának is alappillére, hiszen egyesületünk célja, hogy óvodás kortól egészen az egyetemig kísérje a sportolni kívánó fiatalok. Az első lépést nyártól Kovács Krisztián vezetőedző kezei alatt tehetik meg a kicsik, a tapasztalt szakember szerint ebben a korban a labdás gyakorlatokra érdemes helyezni a hangsúlyt.

Arannyal tértek haza a DEAC cheerleaderei Győrből

A lányok koreográfiája jól sikerült, amit a zsűri magas pontszámmal díjazott.

Szombaton a győri Olimpiai Sportparkban rendezték az I. Beach Cup nyílt versenyt, amelyen Magyarország legjobb cheerleaderei mérték össze tudásukat. A DEAC versenyzői ezúttal is remekeltek, amit nem csak a zsűri értékelt.