Press

University of Debrecen

« Vissza a főoldalra | Váltás normál nézetre | Magyar

Press

University of Debrecen

News

Tehetséges kapussal bővült a DEAC kerete

Folytatódik az építkezés a Debreceni Egyetem labdarúgócsapatánál. Klubunk legújabb igazolása a tizenkilenc esztendős Acsádi Bence, aki eddig két edzőmeccsen lépett pályára a DEAC-ban.

Alakul az NB II-re készülő DEAC kerete: Takács Péter és Székely Dávid után Acsádi Bence is rábólintott együttesünk ajánlatára. Az ifjú kapus a kis Loki és a Békéscsaba elleni edzőmeccseken már egy-egy félidőt kapott a bizonyításra.

A Nyíregyháza ellen kezd csapatunk a Magyar Kupában

A Magyar Kézilabda Szövetségben kisorsolták a 2020-2021-es szezon férfi Magyar Kupa előselejtezőjének és 1. fordulójának párosítását.

A DEAC NB I/B-s kézilabdacsapata az első fordulóban kezd, és a szintén másodosztályú Nyíregyháza ellen mérkőzik meg a továbbjutásért. A találkozót szeptember 16-án rendezik a DESOK-ban.

Tenisz: magabiztos győzelemmel kezdtek a lányok

A DEAC esélyt sem adott az Építőknek az NB I-es tenisz-csapatbajnokság második fordulójában.

Múlt hétvégén rajtolt a női NB I-es tenisz-csapatbajnokság, ám DEAC az első fordulóban szabadnapos volt, így csak ma mutatkozott be az idei kiírásban. Budapesten, az Építők Tenisz Klub otthonában rendezett fordulóban a mieink parádéztak, és összesítésben 6-1-re diadalmaskodtak.

NB II-es ellenfelet győztünk le

A Debreceni Egyetem labdarúgói leendő “osztálytárs” ellen vívták a harmadik edzőmeccsüket: Balogh Pál tanítványai a szintén az NB II-es rajtra készülő Békéscsabát látták vendégül. Az összecsapáson a DEAC a hajrában két gólt is szerzett, ezzel csapatunk 2-0-s győzelmet aratott.