Press

University of Debrecen

« Vissza a főoldalra | Váltás normál nézetre | Magyar

Press

University of Debrecen

News

Nincs megállás, hétfőn a Zalaegerszeget fogadjuk

Hétfőn 18 órától újabb hazai mérkőzés vár a DEAC együttesére a férfi első osztályú kosárlabda bajnokságban. A 3. fordulóból pótolt bajnokin a Zalakerámia ZTE KK látogat az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokba.

Négy gólt szerezve nyertük meg a rangadót!

Nem sorjáztak a számunkra kedvező előjelek a szombat esti DEAC-Csíkszereda mérkőzés előtt. Ellenfelünk mostanáig ugyan jóval kevesebb, összesen 40 pontot gyűjtött a mieink 47 pontjával szemben, de nem feledhettük, hogy nyolc találkozóval kevesebbet játszottak a mieinknél. Ráadásul szorgos munkával egyre-másra pótolták az elmaradt mérkőzéseiket, Debrecenbe is egy hét meccses sikersorozat után érkeztek meg.

Heroikus küzdelemben maradtunk alul

A Debreceni Egyetem együttese fordulatos találkozót játszott a Kispesttel a DESOK-ban.

Női röplabdázóink széles mosollyal az arcukon pacsiztak egymással a szintén a felsőházba vágyó Kispest elleni rangadó előtt. Persze ez nem meglepetés, hiszen két hónapot után játszhattak ismét bajnokit a cívisvárosiak.

Másodjára sem jelentett gondot a Jászberény

Második félidei parádés játékának köszönhetően újabb magabiztos győzelmet aratott a DEAC kosárlabdacsapata a Jászberény felett. A sereghajtó az első félidőben még tartani tudta a lépést Polyákékkal, de a fordulás után érvényesült a papírforma.