Press

University of Debrecen

« Vissza a főoldalra | Váltás normál nézetre | Magyar

Press

University of Debrecen

News

Urbán Viktória: Nem bírnám ki foci nélkül

A DLA-DEAC tizenkilenc éves labdarúgója a kiemelt korosztályos bajnokság gólkirálynői címének várományosa, csapatával pedig a második helyen áll a tabellán.

Urbán Viktória Jászapátin, egy fiúcsapatban kezdett futballozni, mostanra pedig több NB I-es csapat is szívesen látná a soraiban. Addig is az U19-es kiemelt bajnokságban ostromolja az ellenfelek kapuit, jelenleg tizenkilenc mérkőzés alatt huszonhét találatnál jár, s vezeti a góllövőlistát. A DLA-DEAC támadóját kérdeztük a csapatról, a terveiről, illetve a labdarúgáshoz fűződő viszonyáról.

Felemás mérleg

A Debreceni Egyetem kosárlabdacsapata hátrányba került a rájátszásban. Mindkét röplabdacsapatunk győztesen hagyta el a pályát, és kéziseink is két ponttal tértek haza. Labdarúgóink sajnos kiestek az NB II-ből.

Kosárlabda – oda a pályaelőny
Vereséggel kezdte a rájátszást a DEAC kosárlabdacsapata, Kovács Adrián együttese hazai pályán szenvedett 96-81-es vereséget az Alba Fehérvártól. Az első félidő kiegyenlített játéka után összeomlott a hajdúságiak védekezése, így a vendégek sikerével indult a három győzelemig tartó párharc.

DLA-DEAC U19: Tripláztak lányaink Budaörsön

Magabiztos játékkal, végig fölényben futballozva gyűjtötte be a három pontot korosztályos lánycsapatunk vasárnap délután.

Tipikus egygólos meccs volt

A Debreceni Egyetem együttese zsinórban hatodik alkalommal maradt pont nélkül a másodosztályban.

A DEAC futballistái az Ajka együttesét fogadták vasárnap délután a DEAC Sportcampuson. Az utolsó szalmaszálba kapaszkodó együttesünk számára abból a szempontból is fontos volt ez a meccs, hogy ha nem nyer, matematikailag is biztossá válik a kiesése.