Press

University of Debrecen

« Vissza a főoldalra | Váltás normál nézetre | Magyar

Press

University of Debrecen

News

Nem tudtuk meglepni a Kecskemétet

A Debreceni Egyetem férfi röplabdacsapata a kecskeméti együttest fogadta a DESOK-ban az Extraliga második fordulójában. Esélyesebbnek tartott ellenfelünk három szett alatt lerendezte a vasárnapi összecsapást.

Az esélyesebbek ellen diadalmaskodtak

Hatalmas küzdelemben nyert hazai pályán a Debreceni Egyetem jégkorong- és kézilabdacsapata. A női futsalosok idegenben győztek, ugyanez viszont nem sikerült a labdarúgóknak. Röplabdázóink a DESOK-ban kaptak ki a kupadöntőstől.

Tenisz: a második helyen zártak

Győzelemmel fejezte be szereplését a Debreceni Egyetem férfi teniszcsapata az OB II-ben. Az utolsó fordulóban Rákospalotán szoros meccsen 5-4-es DEAC-siker született.

A korábbi fordulók eredményei alapján már múlt héten eldőlt, hogy csapatunk idén a második helyen végez a csoportjában, ezért a Rákospalotán rendezett találkozón főleg azok a játékosok kaptak lehetőséget, akik eddig kevesebb szerephez jutottak.

Újabb rangadó következik

Az FTC-Telekom ellen aratott szép győzelem után sem lazíthatnak a DEAC jégkorongozói; szeptember 29-én a Corona Brasov Wolves csapata lesz a mieink ellenfele.

Keddi vetélytársunk viszonylag fiatal egyesület, 2010-ben alapították, de a 2009-10-es idényben Fenestela 68 Brasov néven már jelen voltak a MOL Ligában. Bár a Farkasok keretének zömét általában székely hokisok alkotják, ambíciók valóra váltásához nagy számban igazolnak (főleg a tengeren túlról) minőségi légiósokat.