Press

University of Debrecen

« Vissza a főoldalra | Váltás normál nézetre | Magyar

Press

University of Debrecen

News

Győzelem az első hazai meccsen

A Debreceni Egyetem alakulata Fazekas Balázs vezérletével fektette két vállra a dunaújvárosiakat.

A DEAC férfi röplabdázói a Pénzügyőr elleni vereséggel nyitották a 2021/2022-es szezont. Fodor Antal legénysége vasárnap délután a Dunaújvárost látta vendégül. Sokan úgy vélik, az alapszakasz után ez a két gárda küzd meg majd egymással a bennmaradásért.

Egy ponttal gazdagodott a kis DEAC

Fiókcsapatunk idegenben, a Nyíradony otthonában folytatta bajnoki szereplését a megyei élvonalban vasárnap délután.

A 11. fordulóval folytatódott vasárnap a megye egyes bajnokság idei sorozata, mely játéknapon idegenben, a Nyíradony otthonában lépett pályára fiókcsapatunk. Két vereséget követően arra készültek Katona László legényei, hogy ezen a hétvégén térnek vissza a győztes útra.

Nem bírták el az emberhátrányt a DASE ifistái

Hiába vezetett kétszer is, Kelemen László kiállítása után megroppant Kozma László együttese, amely végül négygólos vereséget szenvedett Hajdúsámsonban.

Ki-ki mérkőzés várt a DASE ifjúsági csapatára vasárnap, fiataljaink a Hajdúsámson otthonában vendégszerepeltek. A mieink a dobogó alsó fokáról várhatták az ütközetet, míg vendéglátóink annak tudatában léphettek pályára, hogy győzelem esetén egy pontra megközelíti Kozma László együttesét.

A hajrában vesztett pontokat a DASE

Hátrányból fordítva már két góllal is vezettünk Hajdúsámsonban, ám büntetőből szerzett gólokkal egyenlítettek a hazaiak.

A négy győzelemmel, egy döntetlennel, valamint öt vereséggel a 8. helyen álló DASE vasárnap kora délután a nagyszerű formában lévő, 4. pozícióban tanyázó Hajdúsámson otthonába látogatott. Mivel Kovács Miklós együttese múlt héten a Hajdúnánás ellen fájó vereséget szenvedett, így legényeink ezen a mérkőzésen mindenképpen a javításra törekedtek és a három pont megszerzésében bíztak.