News

Az egyik szemünk a sír, a másik nevet

A Debreceni Egyetem alakulatainak felemásan alakult a legutóbbi forduló.

A DEAC U17-es és U20-as futsalcsapata kedden a Kincsem Lovaspark SE együttesét látta vendégül. Fiatalabb korosztályunk gyakorlatilag bő tíz perc alatt eldöntötte a bajnokit, hiszen a 11. minutumban Komádi góljával 4-0 állt az erdményjelzőn. Zákány Ferenc tanítványai a nagy fór ellenére sem álltak le a folytatásban, ennek köszönhetően végül 11-0-ra diadalmaskodtak.

Nagy Anikó: Egyénileg és csapatként is sokat léptünk előre

U16-os lánycsapatunk viszonylag későn tudta megkezdeni a felkészülést, ám ennek ellenére trénerünk, Nagy Anikó elégedett lányai elmúlt féléves teljesítményével.

Korosztályos lánycsapatunk szinte az utolsó pillanatban állt össze, így nem sok idő maradt a bajnoki rajt előtt a felkészülésre, ez pedig komoly kihívások elé állította szakvezetőnket.

Pénteken macidobálás!

A Ferencváros elleni rangadót nemcsak a játékosok tehetik emlékezetessé, hanem a kilátogató szurkolók is.

Az előző szezonban a járvány okozta korlátozások miatt csak nézők nélkül lehetett mérkőzéseket rendezni, így a hagyományosnak mondható népszerű kezdeményezés, a macidobálás is elmaradt. Ebben az évben viszont újra lehetőség lesz rá, hogy nehéz sorsú gyermekeknek örömet szerezzünk, hiszen ők kapják meg azokat a plüssöket, amiket a pénteken 18:30-kor rendezendő DEAC–FTC-Telekom rangadón bedobálnak majd a szurkolók.

A DVTK-val játszunk a Magyar Kupa döntőért

Székesfehérváron rendezik a Final Fourt január 22-én és 23-án.

A Magyar Jégkorong Szövetség tájékoztatása szerint ebben a szezonban Székesfehérváron, az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban rendezik a Magyar Kupa négyes döntőjét. Legutóbb három évvel ezelőtt volt az esemény a Raktár utcában, akkor a házigazda fehérvári együttes tudott diadalmaskodni a MAC elleni fináléban.

A négyes döntőre január 22-én és 23-án kerül sor.