News

Extra teljesítményre lesz szükség

A versenykiírásnak megfelelően, két forduló lejátszása után egy kivétellel új helyszíneken folytatódnak az Erste Liga negyeddöntői. A mi esetünkben ez azt jelenti, hogy a hét végén áttelepülünk a Megyeri úti jégpályára. Ezt a helyszínt nem igazán szeretjük (más csapatok se nagyon), az idei szezonban még nem tudtunk ott pontot szerezni. Annyi viszont bizonyos, hogy minden sorozatnak vége szakad egyszer és mi azt reméljük, hogy ennek jegyében szombaton véget ér a Megyeri úti nyeretlenségünk.

Köstner Tamás: Minden fiatalnak nagy a mozgásigénye

Az egészséges életmódra és a sport szeretetére tanítja növendékeit dr. Köstner Tamás, a DASE U19-es csapatának vezetőedzője. A szakember elmondása szerint a fekete-fehér színeket képviselni különleges érzés, a fiatalok pedig szívesen töltik délutánjaikat a DEAC SportCampuson.

Hoznánk a kötelezőt

Gáspár Krisztina abban bízik, hogy a Debreceni Egyetem együttese három játszma alatt eldönti a hétvégi bajnokit.

A DEAC női röplabdázói vasárnap 11 órától a Salgótarján elleni hazai összecsapáson folytatják a szereplésüket az alsóházban. A papírforma alapján egyértelműen együttesünk az összecsapás favoritja, hiszen a Nógrád megyeiek ebben a szezonban még nem tudtak diadalmaskodni a pontvadászatban.

Győzni kell a kiesési rangadón!

Papp Ferenc kijelentette, a Debreceni Egyetem csapata mindent meg fog tenni a három pontért.

Vasárnap délután az NB II 28. fordulójában újabb fontos mérkőzés vár a cívisváros labdarúgóira: a szintén kieső helyen álló Kazincbarcika stadionjában lép pályára az egyetemi gárda 17 órától. A borsodi együttes ellen tavaly szeptemberben egygólos vereséget szenvedtünk hazai pályán, most hétvégén idegenben folytatódhat tovább a bennmaradást is jelenthető pontok gyűjtése. A KBSC botladozásainak ellenére nehéz összecsapásra kell számítani.