News

Megyei rangadóval zárjuk az évet

A Debreceni Egyetem alakulata jobb helyzetből várhatja a szomszédvárak csatáját.

A DEAC férfi futsalosai a 2021-es esztendő utolsó bajnokiján az MVFC Berettyóújfaluval csapnak össze csütörtök este 18.30-tól a Pálfy István Rendezvénycsarnokban. A megyei rangadó előtt együttesünk a második helyen áll a tabellán huszonhat pontjának köszönhetően. Az újfaluiak jelenleg az ötödik pozícióban tanyáznak huszonhárom egységgel.

Kijutottak az Európa-bajnokságra a DEAC cheerleaderei!

Rangos kontinensviadalon képviselheti hazánkat, klubunkat és a Debreceni Egyetemet az Ócs Adrienn által vezetett csapat.

Immár ötödik alkalommal, közel 350 versenyző részvételével rendezték meg Győrben a Santa’s Cheer Cup Országos Bajnokságot, amelyen a DEAC cheerleadereiért is szoríthattunk.

A lányok ezúttal is fantasztikus teljesítménnyel rukkoltak elő, amit a zsűri magas pontszámmal jutalmazott. Nagyon szoros volt a küzdelem, végül a Budaörsi Vivace végzett az élen, míg a mieink a dobogó második fokára állhattak fel.

Az egyik szemünk a sír, a másik nevet

A Debreceni Egyetem alakulatainak felemásan alakult a legutóbbi forduló.

A DEAC U17-es és U20-as futsalcsapata kedden a Kincsem Lovaspark SE együttesét látta vendégül. Fiatalabb korosztályunk gyakorlatilag bő tíz perc alatt eldöntötte a bajnokit, hiszen a 11. minutumban Komádi góljával 4-0 állt az erdményjelzőn. Zákány Ferenc tanítványai a nagy fór ellenére sem álltak le a folytatásban, ennek köszönhetően végül 11-0-ra diadalmaskodtak.

Pénteken macidobálás!

A Ferencváros elleni rangadót nemcsak a játékosok tehetik emlékezetessé, hanem a kilátogató szurkolók is.

Az előző szezonban a járvány okozta korlátozások miatt csak nézők nélkül lehetett mérkőzéseket rendezni, így a hagyományosnak mondható népszerű kezdeményezés, a macidobálás is elmaradt. Ebben az évben viszont újra lehetőség lesz rá, hogy nehéz sorsú gyermekeknek örömet szerezzünk, hiszen ők kapják meg azokat a plüssöket, amiket a pénteken 18:30-kor rendezendő DEAC–FTC-Telekom rangadón bedobálnak majd a szurkolók.