Debrecenben rendezik a Darts Liga kelet-magyarországi fordulóját

A folytatódnak az országos Magyar Darts Liga-sorozatok a Magyar Darts Szövetség korábbi határozata alapján. Szombaton hazai pályán szerepel a DEAC.

Az elnökség döntése értelmében a Magyar Darts Liga versenyrendszere június 1. dátummal indult újra, míg az országos versenyek augusztus első napján kezdődnek. A 2020-as versenyévadot összevonják a 2021-es szezonnal.

A szövetség célja, hogy lehetőséget biztosítson a darts sport kedvelőinek, így egy sokak által közkedvelt rendszerű (csoportmérkőzéses plusz egyenes kieséses) versenyeket tömörítő sorozatban rendszeres, meghatározott számú, szervezett, az előírásoknak megfelelően, rendezett körülmények között lehet készülni a Nemzeti Bajnokság mérkőzéseire.

Ebben az évben vállalt rendezési feladatot a DEAC DARTS szakosztálya is. Jelenleg a versenyzőink közül többen – például Kovács Patrik – igen előkelő helyen várják a folytatást a hirtelen jött kényszerszünet után.

A régió első játéknapján, július 4-én is a DEAC lesz a rendező. A küzdelmek délelőtt fél 10-től kezdődnek a Nagyerdei Stadionban található Red and White-ban. Augusztus közepén és szeptember elején szintén Debrecenben lesznek a versenyek.

A következő időpontokban rendezik a régiós versenyeket a versenykiírásnak  megfelelő regisztráció után:

2020.07.04. Debreceni Egyetemi Atlétikai Club
2020.07.16. Nyíregyházi Darts Club
2020.08.08. Arany Bikák Darts SE.
2020.08.15. Debreceni Egyetemi Atlétikai Club
2020.09.05. Debreceni Egyetemi Atlétikai Club
2020.09.10. Nyíregyházi Darts Club

A többi információk az eseményben megtalálhatóak.

The post Debrecenben rendezik a Darts Liga kelet-magyarországi fordulóját appeared first on DEAC.