Balla Imre: „A helyezéssel kapcsolatban maradt bennem hiányérzet”

Megye egyes csapatunk trénere évértékelőjében úgy fogalmazott, ősszel várakozáson felül teljesítettek, ám tavasszal kevés pontot gyűjtöttek.

Fiókcsapatunk alaposan megfiatalított kerettel és megbízott edzővel, Balla Imre irányításával hozta le a 2023-24-es bajnoki évet. Együttesünk a hajdúsámsoni vereséggel kezdte a szezont, zárásként pedig győzelmet ünnepelhettünk Nagyrábéban.

-A bajnokság őszi szakaszában várakozáson felül teljesítettünk, hét párharcot megnyertünk, hármat döntetlenre hoztunk, 24 pontot gyűjtöttünk. A tavasz ennek ellenkezője volt, csak négyszer hagytuk el győztesen a pályát. Ebben közrejátszott az is, hogy télen két belső védőnk eligazolt, nem voltunk hátul elég stabilak, illetve a szezon végére kissé el is fogytunk. Mindezek ellenére, egészében nézve a bajnoki évet, azt mondhatom, elégedett vagyok. Az eredményességet elsősorban nem a pontok számában mérjük, hanem abban, hány játékost tudunk feladni az első csapatba. Mi vagyunk a kapocs az utánpótlásunk és az NB III-as együttesünk között, a pályára lépő 45 játékos túlnyomó többsége pedig húsz évnél fiatalabb volt. Többen is lehetőséget kaptak, hogy a harmadosztályban bizonyíthassanak és megállták a helyüket. A helyezéssel kapcsolatban maradt bennem hiányérzet, ha elől pontosabbak vagyunk, akkor előrébb is végezhettünk volna. Úgy vélem, ha egyben marad a csapat, a következő szezont előrébb zárhatjuk. Gratulálok a srácoknak, köszönöm nekik az egész éves munkát – összegezte a szezont Balla Imre.

Második számú csapatunk 11-4-11-es mérleggel, 37 pontot gyűjtve, a 7. helyen zárta a 2023-24-es idényt. Legeredményesebb játékos Pinczés Krisztián, aki 12 alkalommal vette be az ellenfelek kapuját.

The post Balla Imre: „A helyezéssel kapcsolatban maradt bennem hiányérzet” appeared first on DEAC.