Jótékony labdarúgók

2018. december 05. - 14:45 Sportszeradomány-gyűjtést hirdetett az erdélyi Kissolymosi Általános Iskola tanulói javára a Debreceni Egyetem Sporttudományi Koordinációs Intézete, a DEAC és a Sinter FC közösen. A felajánlásokat december 11-ig várják.

A Debreceni Egyetem hallgatóiból álló Sinter FC a jövő hétvégén utazik Székelyudvarhelyre, hogy részt vegyen az Erdélyi Labdarúgó Diákkupán. A felkészülési idő alatt egy jótékonysági akciót is indítottak a fiatal sportolók, hogy a szebbé tegyék a közeli Kissolymosi Általános Iskola diákjainak karácsonyát. 

A szervezők bármilyen sportfelszerelést szeretettel várnak, legyen szó labdáról, ütőről, vagy éppen ugrálókötélről. Az adománygyűjtés célja ugyanis az, hogy az iskola tanulói új és korszerű felszerelésekkel tudjanak sportolni a következő években.

Az akcióba az egyetemi polgárok mellett bárki bekapcsolódhat, sportszervezetek, megyei egyesületek, városi és egyetemi kispályás csapatok illetve magánszemélyek is.

Az adományozók felajánlásaikat december 11-ig adhatják le a Debreceni Egyetem Sporttudományi Intézetének portáján, illetve a Sinter FC mérkőzéseinek helyszínén.

További információk Móré Bendegúztól és Pöszmet Tibortól kérhetők a +36208037493, valamint a +36304941277-es telefonszámon.

Sajtóiroda-TB