A DEAC család az Egyetemi Életben

2018. november 20. - 10:49 A Debreceni Egyetem Atlétikai Club sportolóival a címlapon megjelent az Egyetemi Élet legújabb száma, amelyben bemutatják a sportklub szakosztályait. Az újságban emellett az intézménnyel kapcsolatos legfontosabb hírekről, eseményekről is olvashatnak.

Világkereskedelmi szinten is meghatározó kompetenciaközponttá válhat a Debreceni Egyetem a TE-FOOD élelmiszerbiztonsági nyomonkövetési rendszerhez kapcsolódó oktatási, kutatási, innovációs tevékenységgel. Az erről szóló megállapodást október 18-án írta alá az intézmény és a Laurel cégcsoport – számol be az eseményről az Egyetemi Élet.

A legújabb számban olvasható az is, hogy jövő tavaszra készülhet el az új Sportgazdasági –menedzsment és Teniszközpont a Debreceni Egyetem Böszörményi úti campusán. A létesítmény egységei sport és oktatási funkciókat látnak majd el. A mintegy 860 millió forintos beruházás alapkövét október 25-én rakták le.

Az őszi Állásbörzén mintegy 50 kiállító cég várta a diploma előtt állókat és a már végzett hallgatókat az egyetem Főépületében. A november 7-ei rendezvényről képes összefoglalót találnak az Egyetemi Életben.

A lapban a Debreceni Egyetemi Napokról, a Zöld Börzéről, az Őszi Kolinapokról és a Zeneművészeti Kar Önkormányzati Napjáról is olvashatnak. A Debreceni Egyetem Atlétikai Clubjánál jelentős változások voltak az utóbbi években. Az eredményekről és a tervekről az ügyvezető igazgató és a szakosztályvezetők számolnak be a legfrissebb számban. 

Sajtóiroda - CzA