Frizbis siker

2018. május 28. - 12:13 Bronzérmet nyert a Debreceni Egyetem frizbicsapata pénteken a Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságon. A debreceni hallgatóknak ez már a harmadik dobogós helyezése.

Az ultimate frizbi sportágban kiírt IV. Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságot (MEFOB) nyolc csapat részvételével rendezték meg Budapesten. A Debreceni Egyetem gárdája a harmadik helyen végzett a Testnevelési Egyetem és a Budapesti Műszaki Egyetem mögött.

- Debrecen az eddigi négy MEFOB kiírás mindegyikén részt vett, és a négyből háromszor dobogóra állhattunk. Jól indult a mostani verseny is, de az elődöntőben a későbbi győztes TE jobbnak bizonyult, a bronz meccsre viszont újra összekapta magát a társaság. Évről-évre erősebb a csapatunk, és ha a fejlődési tendencia folytatódik, jövőre még fényesebb éremmel térhetünk haza – mondta el Nagy Dóra, a csapat egyik handler játékosa.

Az egyetemisták közül többen a jövő heti felnőtt országos bajnokságon is pályára lépnek a Debreceni Frizbi Sportegyesület csapatában.

Sajtóiroda - TB