Lemezbemutató koncert

2018. március 13. 20:00 A Barabás Lőrinc Quartet lemezbemutató koncert a Nagyerdei Víztorony, a Jazzbarátok Köre, valamint a Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtár közös szervezésében.

A Barabás Lőrinc Quartet lemezbemutató koncert a Nagyerdei Víztorony, a Jazzbarátok Köre, valamint a Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtár közös szervezésében.

Időpont: 2018. március 13. kedd 20 óra
Helyszín: Nagyerdei Víztorony (Debrecen, Pallagi út 7.)

Barabás Lőrinc jazz-trombitaművész a Barabás Lőrinc Eklektric zenekarral vált ismertté, 2005-től állandó szereplője a hazai és nemzetközi zenei életnek. Jelenleg a Quartet mellett szóló projektjével koncertezik, emellett Random Szerda néven havi rendszerességgel improvizatív klubesteket vezet Budapesten. A Barabás Lőrinc Quartet 2016 őszén jelentette meg első lemezét Beardance címmel. A második, "Other Than Unusual" album budapesti bemutatóját egy erdélyi turné előzi meg. A Barabás Lőrinc Quartet a debreceni Víztorony után Kolozsvárott, Marosvásárhelyen, Nagyszebenben, Sepsiszentgyörgyön és Brassóban koncertezik, hogy március 21-én Takuya Kuroda japán trombitaművésszel kiegészülve állhasson a Művészetek Palotája színpadára.

A zenekar tagjai:
Barabás Lőrinc - trombita
Cséry Zoltán - billentyűk
Herr Attila - basszusgitár
Nagy Zsolt - dobok

A koncert a Nemzeti Kulturális alap támogatásával valósul meg.

Az esemény közösségi oldala: https://www.facebook.com/events/220353258526884/